.

Hei! Dette er den gamle bloggen min! Viss du trykkjer på bildet til venstre med fjøra, kjem du til den nye bloggen min!!!

Velkommen! :)


This is my old blog. Push the picture with the feather at your left, to visit my new blog!

Welcome! :)torsdag 19. november 2009

Febervarme små hender...

I dag er vesleguten heime med mamma. Han er tett i brystkassa, og astmamedisinen har vore framme fleire gongar. Han har hatt diagnosa sidan han var eitt år, men han har vore plaga sidan han var 5-6 månadar. Denne hausten har vore den beste så langt. Eg er veldig takksam. Så får vi heller ha nokre rolege dagar. Eg hadde så lyst å ta bilder av han, men det er ikkje slik at han jublar: ja! Neida. Han har framforhandla tomatsuppe til middag (yndlingsretten), Spidermanblad i dag (og ikkje i morgen som avtala før), og litt smågodt frå posen han fekk i bursdagsselskap i går kveld. Så når eg måtte ta nokre bilder til, klarte han å få med eit glas saltsteng i dealen... ;) Han blir nok ein dyktig  forhandlar i framtida... Så med tusj i ansiktet og på hendene, blei han nølande med på mamma sitt påfunn :) Dagens bilder er av eit trekkspel borna har fått låne av snille Ingrid Johanne, som er noregsmeister! Fleire av borna sine oldefedre handterte dette instrumentet, og vi synes det hadde vore fole kjekt viss ein av våre håpefulle har lyst å lære seg å spele trekkspel. Lissjebror har ikkje sansen for instruksjonar; så det er kanskje like greit at dette er bilder, og ikkje video! Han har forresten skrevet ynskjeliste til jul i dag, og eg forstod ikkje heilt alle bokstavar og teikn bortover linjene. "Kan du ikkje lese kva eg har ynska meg mamma, for eg forstår ikkje kva eg har skrive?" :)Med ynskje om ein fin novemberdag for alle...post signature

6 kommentarer:

Emmas Verden sa...

offa..stakkars lille venn..ikke greit å være sjuk :(
godt å ha mamma heime til å passe på ;)
ser ut som han har draget på trekkspillet..øvelse gjør mester :)
ha en kos dag med vesleguten og god uplizersbedring :)
klem Anne***

Emmas Verden sa...

ja det var ikke det jeg skulle skrive..god bedring var det ;)
det var det hærsens kodeordet som kom med..ja det klarte jeg gitt ;)

Marianne sa...

Herlige bilder av herlig gutt! Ikkje kjekt med sjuke barn... dakar..

Det gjeng heilt greit altså, e klare me uten å bade i morga;) Vi får vel tida til å gå uansett, hihi.

God bedring! Snakkast i morga.

Klem klem

Karin sa...

Så fin sang du har lagt ut med Sissel å Odd. Nydelig... Stakkars lille gutten din da. må være godt å få være hjem med mamman sin når man ikke er i form. Du tar fortsatt utrolige nydelige bilder... Blir helt matt jeg. Ønsker meg slik kamera som du har til jul... :-)

Ha en fin kveld å helg å førjulstid.

Lilla Blanka sa...

Hej!

Tack för dina goa ord i min blogg!
Åhhh vilka fantastiska bilder du tar... jag kunde inte låta bli att titta på alla dina inlägg,hihi.

Jag länkar till dig med en gång =)
Kram
Mia

Lilla Blanka sa...

PS hoppas din goa son blir frisk snart...