.

Hei! Dette er den gamle bloggen min! Viss du trykkjer på bildet til venstre med fjøra, kjem du til den nye bloggen min!!!

Velkommen! :)


This is my old blog. Push the picture with the feather at your left, to visit my new blog!

Welcome! :)torsdag 1. april 2010

Ein bukett roser på 1.april! :)


Ein bukett roser til dokke på første april! :)


onsdag 31. mars 2010

Rosa påske :)


Her er det blitt rosa påske :) Og overskapet er på plass. Det har kvilt seg i kjellaren nokre år. Det beste av alt er at skåpa eg ikkje burde åpne dørene på, er nyrydda :) Herleg! Og god plass. Sitronar på kjøkkenbordet er nok det gulaste i huset akkurat no. Men rosa tulipanar og roser er ikkje så verst det heller :) Mine nye middagstallerkenar står stolte og ventar på å bli brukte. Åtte stykkjer på bruktbutikk for hundre kroner. Har plass til meir flott porselen no, så eg skal nok på ny skattejakt over påske :)Ha ei flott påske vidare!tirsdag 30. mars 2010

Nesten kveldssol...


Om humøret er dårleg, og forma hanglar, om du har hatt ein deppedag, og om livet synes som ein evig oppoverbakke... Her er kuren min, NYT! :Takk for alle vakre ord og helsingar! Dokke er meir som ein vakker solnedgang heile gjengen :)

Ha ein flott kveld, og ein fin fin onsdag!


mandag 29. mars 2010

Påskeklem frå storesyster og lillebror! :)


Kjære alle som kikar innom! Tusen takk for alle fine påskehelsingar! Skal prøve å få tatt nokre rundar rundt om her inne i løpet av veka. Vi har akkurat kome att frå hotellopphald, fattige på søvn, men med fulle magar... Har nokre prosjekt på gang, men veit ikkje om eg har energi til å få ferdig noko som helst før etter påske? Fekk flott pakke i posten i dag. Linstoff med trykk frå Franciska med bloggen Franciskas vakre verden. Ein blogg eg har blitt veldig glad i på kort tid. Franciska arbeider for diverse interiørblad, og er fantastisk flink å ta stemningsfulle og flotte bilder! Ein stor inspirasjon! Anbefaler deg eit besøk dit! :) Det blir nok difor litt sying og div. aktivitetar dei neste dagane? Så lenge vil eg ynskje alle lesarar ei flott påske; eg har sjekka yr.no, pent.no og storm.no før i dag, og kryssar fingrane for at storm.no har rett denne gongen! DÅ er det håp om sol og påskefregner! Akkurat no lavar snøven ned her, er vel fem cm med nysnøv... SUKK!!!
Fortsatt God Påske!