.

Hei! Dette er den gamle bloggen min! Viss du trykkjer på bildet til venstre med fjøra, kjem du til den nye bloggen min!!!

Velkommen! :)


This is my old blog. Push the picture with the feather at your left, to visit my new blog!

Welcome! :)



lørdag 7. november 2009

Slettvoll it is! :)

Blei svært imponert over at Charlotte med "Min lille blogg", hadde klart vårt spørsmål i går! Draumetausa er meir flau enn glad akkurat no, for ho synes ho ser så sur ut på bildet! :) Men ho er no veldig blid til vanleg då! Ho skulle prøve å vere alvorleg, etter eige ynskje, og det er no IKKJE så enkelt. Eg er kjempeglad i Slettvoll sine produkt. I katalogane deira, og i utstillingane på butikkane. Eg trur nok dette har vore til stor hjelp for meg siste åra, i å finne min eigen stil. Jordfargane som har vore brukt, blanda med det heilt lyse og lette er midt i blinken synes eg! Viss nokon har innspel på kva eg bør kalle stilen min, er eg svært takksam! For eg veit ikkje heilt kva eg skal kalle denne samanblandinga mi? Eg treng også ei bruksanvisning på korleis eg skal lage ei kobling til ei side? Ville helst legge ein link no til dette bildet i Slettvoll sin katalog, for ikkje å gjere noko ulovleg? Så det er eg også takksam for; viss nokon vil hjelpe meg med nokre ord om dette! Veit at det er enkelt? Så med fare for å bryte Noregs lover, her er det originale bildet, lånt frå Slettvoll sin siste katalog!



                                                                                                                               http://www.slettvoll.no


Håper de alle får ein jønå god laurdag! :)



post signature

3 kommentarer:

Hverdagen vår sa...

Tusen takk for koselig kommentar hos meg:) den varmet, er litt mer "oppe" nå vi har tatt noen avgjørelser de siste dagene og "alle" rundt oss vet, og det er klemmer over alt å finne, så vi er heldige oppi alt dette-
Ha en fortsatt flott helg!Klem fra Eli

Prinsesse Elin sa...

Hei og god morgen.
Takk for en koselig kommentar på bloggen min tidligere i uka.

Jeg kjenner at det er ikke så kjekt å ha det så travelt for jeg rekker liksom ikke innom alle dere som jeg ønsker å besøke.
Håper det bedrer seg etter løe helgen å at jeg da igjen har tid til bloggene deres og ikke bare min egen.
Ha en herlig søndag. Klem fra Elin:)

Villa Luftslottet sa...

God morgen:)
Slettvoll er geniale til å style!!
Jeg er veldig glad i Slettvoll jeg også, men det blir nok helst på inspirasjonsstadiet foreløpig....så får vi se om jeg ikke går amok når tiden er moden for litt fornyelse igjen...hehe
Så artig at jenta di har vært i katalogen, og bildet var knallfint!!! Du får hilse og si at hun kan bare være stolt:)

Psst, når du skal linke, trykk på kobling i innlegg - lim inn adressen som du har kopiert fra adressefeltet til siden du ønsker å linke til. Vips så er det gjort;)
Eksempel: http://www.slettvoll.no

Ha en fin søndag:)
Nina