.

Hei! Dette er den gamle bloggen min! Viss du trykkjer på bildet til venstre med fjøra, kjem du til den nye bloggen min!!!

Velkommen! :)


This is my old blog. Push the picture with the feather at your left, to visit my new blog!

Welcome! :)fredag 6. november 2009

Haust i vintermånad

Vi får sola omtrent klokka tolv no for tida. Det er ubeskriveleg vakkert når lyset kjem og treff hagen.
Alle blomster som tviheld på livets rett, blir som små eventyr. Gullkanta og glitrande.Minusgradene slo til i natt, og det er vel ikkje så merkjeleg etter fleire veker med klarvèr. Fullmåne kveldane som lyser opp heile bygda, og forkortar vinteren dag for dag. Slik som sola gjer det på dagtid. Vi er velsigna med sol heile året. I jula har vi henne i tre kvarter rundt klokka ett til to.
Slett ingen selvfølgje inne i ein vestnorsk fjord, med høge fjell på alle kantar. Vi er svært heldige.
Det er ikkje lenge til det er vår... :) Det er slikt som eg seier for å bli full i magen av viltre sommarfuglar... Eg ELSKAR våren. Eg elskar for såvidt alle årstider, men våren er noko spesielt for meg. Det maximale er å liggje med nasen ned i ein flokk med kvitveis, og snuuuse inn lukta! Herleg!!! Men bevares; no nærmer vi oss jula med stormskritt, og eg ville ikkje ha hoppa over denne høgtida heller! Men påska står også veldig høgt i kurs hjå meg. No skal eg slutte å tyte, og heller nyte.
Velkomen til nokre siste haustinnslag i hagen, før vinteren tek over på rett!
Ha ein fin fredag alle saman!


                        post signature

1 kommentar:

Camillas romantiske hjem sa...

Hei! Så vakre bilder du viser oss!! Takk for koselige ord hos meg, setter alltid pris på å høre at bloggen min blir lest:-) Ønsker deg en flott helg!

Camilla:-)