.

Hei! Dette er den gamle bloggen min! Viss du trykkjer på bildet til venstre med fjøra, kjem du til den nye bloggen min!!!

Velkommen! :)


This is my old blog. Push the picture with the feather at your left, to visit my new blog!

Welcome! :)torsdag 5. november 2009

Tusen takk! :)

Tusen takk for kjekke kommentarar! Eg sette stor pris på dette! Akkurat det eg trengde! Det var ikkje meininga å sutre i går. Men sjølvtilliten er ikkje på topp, og då har eg ein tendens til å bli litt for sjølvkritisk...
Men no har eg tøffa meg opp igjen; kom akkurat inn igjen etter treningstur i måneskin. Kom på opp til fleire gode idèar, og er klar for nye eventyr i morgen tidleg! :) Så takk igjen alle damer der ute for at dokke les bloggen min! Ops... kanskje der er nokre interiørbloggemenn også? Er der eigentleg det? Har aldri sett nokon?

Ha ein fortreffeleg torsdagskveld!post signature

3 kommentarer:

Magny sa...

..liker bloggen din veldig godt..!
klem
M
:O))

Hulda sa...

Skal si du har pynta et lekkert bord ute på terrassen i november! Det er ikke vanlig, ikke her jeg bor, iallefall. Men, nå er det så mildt, at det hadde faktisk gått an. ;) Flotte de hjertene du har pynta med, har mange slike jeg også. God stemning i bildene!

Hverdagen vår sa...

Wow! Så mye flott på bloggen din og det herlig novemberbordet da:) Hadde en bare bodd sånn, fantastisk flott, så heldige dere er med så mye flott natur rundt dere.

Nå har jeg kost meg med en latte og sett på hele bloggen din, vi har forresten samme tapet bak tven;) og frøkna skal ha en vegg på rommet sitt men i blått og grått.
Håper du får en fantastisk helg! Har lagd deg inn på blogg listen min, jeg fant deg på elins drømmer sin blogg

Klem fra Eli