.

Hei! Dette er den gamle bloggen min! Viss du trykkjer på bildet til venstre med fjøra, kjem du til den nye bloggen min!!!

Velkommen! :)


This is my old blog. Push the picture with the feather at your left, to visit my new blog!

Welcome! :)tirsdag 3. november 2009

Eige design?

Under husbygginga i 98-99, var det mange val som skulle gjerast. Det eg syns var vanskeleg, var interiørdetaljar, som skulle vare lenge. Sånn som design på kjøkken og bad. Eg leste eit godt råd ein gong; at huset utvendig og kjøkkenet skulle harmonere. Dette kan nok absolutt diskuterast! Men for oss vart det eit tradisjonelt Møre kjøkken i heiltre bjørk, som vart kvitmåla hjå produsent. Innreiinga er like fin i dag, litt sprekker i målinga i enkelte av dørspeila, men ellers svært uthaldande i vår småbarnsheim! MEN: kva skulle skjule kjøkkenvifta? Vi såg på ulike kapper (trur det var det dei kalla det?) Men anten var kappene mindre fine, og overkomelege i pris, eller så var dei flotte, og rådyre. Så det enda med at eg teikna ei sjølv, og fekk hjelp av ein snekkar med å setje saman delane. Det vart veldig billeg, og vi har vore fornøgde med resultatet.


Må innrømme at eg vurderte ei rett stålkappe for nokre år sidan, medan minimalismen dundra på alle dører. Men no er eg kjempeglad den opprinnelege held stand. November skal også bli måneden eg fullfører ein nedvask på kjøkkenet. Har så vidt byrja, men må porsjonere litt p.g.a. ryggen min. Ingenting er vel så hus-kjekt som nyvaska tak og veggar! Så tvi-tvi til meg sjølv! :)
God tysdag!

post signature

3 kommentarer:

Magny sa...

heisann...
nydelige glimt fra kjøkkenet,-må tru du har et vakkert hus,,,
takk for hilsener bloggen min, har lagt merke til at dei er alltid så hyggelige...!
nydeøo mmorkomeode herunder,- vakkert med lerkekvister til...

mannen min fortalte her en dag om at han vet et sted hvor lerka vokser vilt, han skal vise meg det en dag,- men nå er han på jobb frem til mandag..

ha en koselig november,- mye pusle med,- lurt å lage seg en liste...
klem, magny***

Magny sa...

hva skjedde...?? skal da stå nydelig mormorkomode...
klem igjen...

Marianne sa...

Vakkert hus ja, veldig vakkert!

Skal vi mtøes ein dag?
Klem