.

Hei! Dette er den gamle bloggen min! Viss du trykkjer på bildet til venstre med fjøra, kjem du til den nye bloggen min!!!

Velkommen! :)


This is my old blog. Push the picture with the feather at your left, to visit my new blog!

Welcome! :)torsdag 8. oktober 2009

Trylling med rekved
Eg har etterkvart ein del rekved i huset. Eg brukar å gå meg ein runde i fjøra av og til, og plukkar med meg det eg finn interessant. Det er ikkje røter og sånt eg leitar etter, det er helst slitne plankar og fine avbarka greiner. Draumemannen er alltid like glad når eg kjem og deiser det heile inn på dusjrommet til vask og tørk... Det luktar ikkje vidare godt med det same. Og han har heilt rett; eg hadde ikkje sett pris på att han gjorde det same mot min vilje... Men, men, ein må tole litt i kunstens navn! I dag har eg tatt bilde av mi rimelige kjellertrappbelysning, som både har hengt som taklampe i fire stål wirar, men akkurat no er vegglampe. Den er av rekved som er samanskrudd, og pyntelys som er vikla rundt. Lampen gjev stemningsfull belysning, og så er det garantert berre ein av den i heile verda? Trur eg?

3 kommentarer:

merethe sa...

Heisann, nå snublet jeg over bloggen din. :) Her var det koselig å være.:) Så fine ord du har i profilen din. :) Ønsker deg en god dag.
Merethe

Idun.. sa...

Nydelig! Garantert den eneste, men det finnes vel noen som kan ligne litt ;) I bhg til sønnen min har de en liten baby-bjørk eller noe som er tørket og hengt opp. Det er en stooor og flott lampe som gir stemningsfullt lys til vinter-frokostene :)

Klem fra Idun

Marianne sa...

Så flott, snuppa! Du er jammen flink.
Klem