.

Hei! Dette er den gamle bloggen min! Viss du trykkjer på bildet til venstre med fjøra, kjem du til den nye bloggen min!!!

Velkommen! :)


This is my old blog. Push the picture with the feather at your left, to visit my new blog!

Welcome! :)onsdag 7. oktober 2009

Ein må no berre bli varm i hjertet!


Må legge inn eit x-tra nummer i dag... Draumeprinsen4, som har eit stort teiknetalent, har laga meg eit kunstverk i ettermiddag. "Det er på bryllupet til deg og pappa", fniser han. "Det er når dokke kyssa..." Så rødmer han fole, og rekker fram handa. Han har teipa saman teikninga, for dette er post må vite! Og eg synes no omverda må få ta del i dette? NB! Lepper ala Angelina Jolie kan kanskje vere noko for meg? Og så må eg øve på å vere meir feminin, for det ser no fole flott ut å lette opp eine foten når ein skal kysse? Og til slutt; sjekk den lekre, rosa brudekjolen/drakta? :)

2 kommentarer:

Hulda sa...

Skal si gardinene dine fikk ei koselig forandring fra kjellermørket, til utsikt over en blank fjord. :) Vakkert skrevet, og flott gardinkappe! Du var jo virkelig heldig med den tegninga også. :) Søtt!

minishabby sa...

Så herlig:)
Skjønner godt at du ble varm om hjertet. Det hadde jeg blitt også.
Kjøkkengardinene eller kappe om du vil ble kjempefin den. Og den utsikten var jo bsre utrolig flott da. Må være utrolig avslappende en søndags morgen. Var det jeg så for meg med en gang:)
Ha en fin kveld videre Elin.
Klem fra Elintausa;)