.

Hei! Dette er den gamle bloggen min! Viss du trykkjer på bildet til venstre med fjøra, kjem du til den nye bloggen min!!!

Velkommen! :)


This is my old blog. Push the picture with the feather at your left, to visit my new blog!

Welcome! :)søndag 25. oktober 2009

Og her er dagens produksjon :)


Måtte berre legge ut mitt første mosehjerte :) Trur ikkje det blei så veldig bra, ikkje så enkelt å få likt på begge sider? Var oppe på fjellet i ei ur med store steinar, og oppe på desse steinane finn ein herlegheita; draumemosen. Eg skremde vettet av ein jogger som kom forbi. Han var tydelegvis ikkje van med ei stressa husmor, pesande med hua på snei, oppe på toppen av ein av desse kjempane ved sidan av tur-råsa. Trur eg forbrende like mange kaloriar som han, der eg skunda meg opp og ned til setra med lassa mine. Vel heime var det berre å gå på frieri til naboen om hønsenetting; igjen... Reven hadde vore på besøk der, så dei kunne sikkert trengt nettingen sjølv? Såg ut som om nokon hadde hatt putekrig på plenen. Fjør overalt. Stakkars hønemor... Vel, nok om det. Eg skal ha hanskar når eg fortsetter produksjonen! Blei oppskrapa på hendene der eg stod og trykte nettingen til rett fasong...Håper berre draumemannen ikkje ser inn i bagasjerommet på golfen min, før eg rekk å støvsuge... ;) Han er sånn passeleg interessert i hus og heim og rydding osv., men når det er snakk om bilane er tolegrensa laaangt lavare. Mose har ein tendens til å liksom gå opp i liminga, og så er det temmeleg mykje ekstraordinært som befinn seg inni der? Anyway; det får kvile godt baki der til i morgen! No gleder eg meg til å pynte på gravene vi steller, dette må no bli kjempefin pynt der? Vil ha nokre i inngangspartiet også. Tusen takk til Magny som la ut oppskrift før i veka! Kjempeflott!


post signature

3 kommentarer:

ANETTESHUS.COM sa...

Hei, Elin! Takk for hyggelig hilsen:) Godt at noen har fint vær i dag da;) Så flotte mosehjertene ble!! Så flink du er! Ha en fortsatt fin søndagskveld!!

Klem Anette:)

Magny sa...

heisann.. takk fro besøket i bloggen min..
og så hyggelig at du likte nettinghjertet... så flott ditt ble...!!

ønsker deg en fin dag videre,- klem, magny

Marianne sa...

Så utrulig fine dei zinkhusa er!! Har sjølv bestilt nokre små, til å ha ved peisen:o)
Klem