.

Hei! Dette er den gamle bloggen min! Viss du trykkjer på bildet til venstre med fjøra, kjem du til den nye bloggen min!!!

Velkommen! :)


This is my old blog. Push the picture with the feather at your left, to visit my new blog!

Welcome! :)onsdag 28. oktober 2009

Lyst å bli med inn på stova mi?

Eg har fått spørsmål om kvifor eg ikkje viser fram meir av romma i huset? Det er veldig enkelt å svare på : eg er ikkje så flink å ta bilder enno! Dessuten hadde eg ein visjon om å ta nærbilder av ting eg er glad i, og forsøkje å dele desse skattane mine med andre. Men i dag skal vi på stovetur. Dette rommet er mindre enn kjøkkenet vårt. Den berømte vinkelen forsvann ut dit i eit stort allrom. Men stova er stor nok; og vi brukar henne kvar dag. Først eit tips: Eg har lest om folk som ynskjer seg store hagemøblar, men som ikkje har lagringsplass vinteren til desse? Vi har våre inne i huset no, og slik blir dei brukt året rundt. Og dei er så lette, at ein flytter dei enkelt ut og innatt ein tidleg vårdag, dersom sol og varme slår til!Eg legg skinn og tepper i dei til jul. Ynskjer meg innekorgmøblar når eg blir stor...

Ellers har eg ein fantastisk fin og god sofa! Denne og stolane vi kjøpte på Slettvoll, kjem høgt opp på lista over ting eg er rasande fornøgd med av investeringar. Vi skulle eigentleg ikkje ha så lyst stoff, med ein tre-åring i hus i fjor, men dette har aldri vore noko problem. Og så er den kjempegod å sitje i, og å liggje på. Eg med mine ryggproblem, var nok ein krevjande kunde...Også fyrste lysekruna vi kjøpte på Lunehjem, har havna i dette rommet. Eg har ikkje kobla henne enno; men trur nok at ho skal få vere over stovebordet? Har veldig sansen for lyset som funklar i henne (sjølv om ho er av plastikk...)Eg veit ikkje heilt kven det er som les bloggen min? Ser at antal besøkjande aukar for kvar veke, men her er lite kommentarar. Men: viss du har lest bloggen min ei stund; veit du at eg er glad i svarte perler... På stova står ei av dei. Denne kommoden er kjempepraktisk, med store, gode skuffer. Han skifta farge frå trekvit, til glinsande svart for eitt år sidan. Dei prangande, store glasknottane var berre prikken over i-en. Inni skuffene finns dukar, teikningar, ulike spel osv.osv.
Love it!Det var litt om stova. Her er meir rundt meg, ser eg, men rundturen er over for i dag. Eine engelen har lagt seg i saueskinnet for fotografering, så han må vel få bli med... Må forresten ta med bladkorga mi også, full som vanlig av div.interiørlesnad, og fotoutstyr... ;) Livsnødvendige saker må vite!!! Og så eit yndlingsobjekt som held til oppe på den svarte kommoden... Eg har tidlegare lagt ut bilder av denne med dekorasjon i. Ekstra pledd er på plass på den brune, gamle stolen med målingsflekkar. Det er haust! Carpe Diem! Klem frå meg!6 kommentarer:

Idun.. sa...

Takk for titten :)
Så mange fine skattar du har på stua di :)

Klem frå Idun :)

Villa Luftslottet sa...

Hihi, skal ta det med i kravet mitt;)

For et herlig og flott hjem du har!
Har tatt meg en liten snike-runde skjønner du;) Så utrolig delikat:)
Ser du digger Slettvoll, og RM du også;) Guri, det er jo bare så fint:)
Ønsker deg riktig koselig høstettermiddag og kveld:)
Nina

Magny sa...

heia... så hyggelig å få del i desse glimta fra stua !
fiiiint..!
takk også for hyggelig komentar,- og for at du ble inspirert av nettinghjerte...
det føLes så godt å få lage noe ¨fra bunnen,- når det skal på en grav...
så trist å høre at du mistet søsteren din...

Go klem til deg- FRA MAGNY

Marianne sa...

Syns du er kjempeflink til å ta bilder e!! Men vi kan godt møtes ein dag for å utveksle litt info når det gjeld kamera og HTML- koder hehe. Kan godt kome til deg og fotografere. Du har så utruleg fint hus, Elin! Og bloggen din òg er kjempefin.

Klem

Maliva`s verden sa...

Hei,takk for hyggelig hilsen hos meg...Nydelig hjem du har. God helg til deg fra Maliva

Anonym sa...

Lekker stue du har og møbler fra Slettvoll er bare en ivestering en blir skikkelig glad i de.. Ha en herlig dag videre