.

Hei! Dette er den gamle bloggen min! Viss du trykkjer på bildet til venstre med fjøra, kjem du til den nye bloggen min!!!

Velkommen! :)


This is my old blog. Push the picture with the feather at your left, to visit my new blog!

Welcome! :)mandag 12. oktober 2009

Tallerkenskåpa på plass - igjen


Det er målingsdagar i heimen. Som vanleg byrjar det i det små, for så å auke i omfang. Eg kjøpte ei tallerkenskåp for over ti år sidan på ein brukthandel. Den har vore oppe på veggen før, men eg kan ikkje sei at eg var så veldig glad i den? Der var noko illeluktande olje, eller smørning i treverket, som eg ikkje fekk renska ut. Eg synes alltid det er vanskeleg å bestemme seg om eit gammalt møbel skal målast eller ikkje. Rett og slett fordi eg har respekt for det! Men no når eg var i gang med så mykje anna, bestemte eg meg for å shine skåpa også. Er veldig spent på om oljen kjem ut gjennom målinga etter kvart? Men, men. Den som lever får sjå. Akkurat no er i alle fall resultatet bra, og har blitt opphaldsstad for skattar frå Villeroy & Boch og Egersunds Fayancefabrik.

2 kommentarer:

Idun.. sa...

Krysser fingrane for at tidlegare nytta kjemikalier held seg der dei er, og at hylla held seg så fin som den er no! :) Gleder meg til å sjå kva anna dykk har mala ;)

Mandagsklem frå Idun

Idun.. sa...

Sjølv takk for besøk du ;)
Pute skal du nok klare i en fei sjølv!
legg opp maskar som tilsvarar bredda på puta ca, og strikk fram og tilbake, sjølv den enklaste rettstrikk blir stilig pute! :)
(og når du har strikka 2 firkantar som er like store som puta kan dei monterast i hop... Slik ville eg ah prøvd meg på eit enkelt putetrekk i alle fall :) Finnst sikkert ei fasit løysing men... :p )
Eg har ikkje vore nokon strikkar sjølv, men det er kjekt når ein får det til ;p

Klem frå Idun