.

Hei! Dette er den gamle bloggen min! Viss du trykkjer på bildet til venstre med fjøra, kjem du til den nye bloggen min!!!

Velkommen! :)


This is my old blog. Push the picture with the feather at your left, to visit my new blog!

Welcome! :)torsdag 15. oktober 2009

Emmas verden, draumebutikk!

I dag har eg vore så heldig å besøke butikken til Emmas verden. (og no skulle eg ha funne ut korleis ein legger kobling til navn...) Fantastisk mange fine ting, skulle vore rik sånne dagar! Men; det er no snart jul, og eg held på å lage ynskjeliste på div. butikkar. Beudringsverdig at innehavar har starta opp utanfor sentrumsområdet på andre sida av fjorden! For meg tar det ca.ein time å køyre dit, og det gjer eg gjerne fleire gongar! Også fint å kombinere med besøk hos Devold fabrikkutsalg, og Kosta Boda. Såg også fleire andre fine butikkar på min lille rundtur i Langevåg sentrum. Vel heime att fortsetter arbeidet med jenterommet. Det er heilt utruleg kor mange små ting ei jente på 9 år må ha rundt seg? Ikkje minst nærare 200 PetShop skapningar... Men vi nærmer oss ferdigstilling. Og då må Siv Anita kome og sjå? Draumebarnehagetanta... TADA!!! Den var intern... ;)

2 kommentarer:

Hulda sa...

Har handla mye hos Emmas Verden, Anne er snill og sender meg. :) Så flott det vinduet du har kledd med netting, ble ei stilig opphengstavle. Jeg kjøpte noe lignende i høst, men den var mindre. Så flott det nattbordet ditt var! :)

sigrid sa...

Så koseleg blogg du har..
Likar stilen din..
Eg har ikkje interiør blogg, men bloggar om det eg reflekterar over..
Blogg verda er ei kjekk verd, ein får nye venner over heile landet, ja kanskje verda også ;-)