.

Hei! Dette er den gamle bloggen min! Viss du trykkjer på bildet til venstre med fjøra, kjem du til den nye bloggen min!!!

Velkommen! :)


This is my old blog. Push the picture with the feather at your left, to visit my new blog!

Welcome! :)fredag 16. oktober 2009

Pepperkaker!


Eg fekk pepperkaker i ettermiddag! :)Har problemer med halsen, og måtte avlyse eit vennebesøk med min nederlandske nabo, Corine. Når eg kom frå legen, hadde ho vore nedom meg med nederlandske pepperkaker, speculaas. Tenk å vere så snill! Så no sitt vi her og et julekaker, og har funne ut at det er veldig fort gjort at det blir november og desember?

2 kommentarer:

minishabby sa...

Så snill nabo du har. Nå fikk jeg lyst på peppekaker. Jeg hadde nok kommet i julestemning ja. Var det allerede på forrige fredag da vi var invitert til koldtbord og fikk ribbe og medisterpølser. Mmmmm...
Kjøkkenet deres er kjempeflott da. Enig med deg. Synes det er litt vanskelig å få gode bilder innenfra. Er ikke noe flink med lys og detaljer jeg. Men fint med bloggingen da, for da kan man vel bare bli bedre;)
Håper du får en flott helg kjære navnesøster.
Klem fra meg!

vårt lille hjem sa...

Hei!
Veldig fin blogg du har. Berre kjekt om du legg meg på lista di, så kan kanskje eg legge deg til mi også?
Syns det er noko kjent med deg, eg budde nesten 10 år der inne ser du. Minsten min hadde iallefall ei barnehagetante som var veldig kjekk med same namnet som du skriv om.

Ha ei fin og solfylt helg:)