.

Hei! Dette er den gamle bloggen min! Viss du trykkjer på bildet til venstre med fjøra, kjem du til den nye bloggen min!!!

Velkommen! :)


This is my old blog. Push the picture with the feather at your left, to visit my new blog!

Welcome! :)fredag 2. oktober 2009

Lysekrunemani?Eg lurer på om eg har fått eitt eller anna virus som får meg til å handle lysekruner? Vi kjøpte ei på måndag, og jammen kjøpte eg ei i dag også? Det viste seg at den vi kjøpte med Lunehjem, var for lang til draumetausa sitt rom. Vi kunne sjølvsagt kutte av opphenget, men vi var alle einige i at det var synd å gjere... Så i går kveld fann eg ei på Netthandelen. Eg er ikkje så bevandra i nettauksjonar, har vel kjøpt eit bilde ein gong. Men med bestemte tastetrykk 10 minutt før endt auksjon, sette eg i gang. Sjølvsagt var der ein som ikkje gav seg... Hadde sett grensa på 150 kroner, for det kjem frakt og gebyr opp på prisen. Sidan ein må by 15 kroner i gangen, kom siste budet mitt på 155 kroner. Og jammen gav den andre personen seg! Det blir spennende å sjå lampen, og om han svarer til forventningane? Så får eg passe på å ikkje hoste eller nyse på nokon i helga, slik at dette viruset spreier seg på internasjonalt nivå... Har vel att av alle dei desinfeksjonsserviettane vi kjøpte i sommar? Ha ei flott helg der ute!

2 kommentarer:

Størhuset sa...

Har noen lysekroner på samvittigheten selv:0)Er jo så nydelige, og den der var jo lekker, må da være et godt kjøp. Koselig blogg du har. God helg til deg!

minishabby sa...

Tusen takk for en kjempekoselig kommentar. Vi Eliner må passe på oss selv også:)
Lysekroner ja. Har litt dilla, og har faktisk en på vent for jeg har ikke noe rom til den enda;) Hihihi....
Ha fortsatt en flott høsthelg Elin.
Klem fra meg!