.

Hei! Dette er den gamle bloggen min! Viss du trykkjer på bildet til venstre med fjøra, kjem du til den nye bloggen min!!!

Velkommen! :)


This is my old blog. Push the picture with the feather at your left, to visit my new blog!

Welcome! :)onsdag 30. september 2009

Gamle ting


Huset vårt er fullt av gamle antikvitetar, store og små. I dag har eg kosa meg med å ta bilder av den gamle handveven min. Denne fekk eg av ei dame som betydde mykje for meg. Er litt merkeleg dette; det er godt å ha gåver frå folk som ikkje er på denne jorda lenger. Og spesielt når det er ting ein har framme, og som gjev gode minne om fortida. Eg har kjøpt mange av desse tilårskomne skattane, men ser at etter kvart som eg blir eldre, er det svært kjekt at det ein har rundt seg, også kan knytast opp til personar eller ei felles fortid. Det var sånn eg byrja med å byggje små bord og hyller av fjøler som kjem frå tipp-tippane sine stovehus. Resirkulert arv, som eg sjølv kallar det. Nostalgi og design? I alle fall kjempekjekt å halde på med!

4 kommentarer:

Hulda sa...

Dette var jo kjekt, at du laga deg blogg! Flotte ting du viser også. Skal linke til deg. :)

minishabby sa...

Vi har varmepumpe også da. HAr montert den på veggen i trappa, så den står meg egentlig ikke i veien. Kanskje dere kan få viljen deres begge to?;)
Jeg er så enig med deg. Det betyr noe helt spesielt å pynte med/bruke ting som har en affeksjonsverdi. Vi har arvet mye og jeg føler selv at jeg/vi har gått inn for å bruke disse tingene, men ikke nødvendigvis til det det er ment for. Veldig flott det du viser frem her.
Håper du får en fin kveld.
Klem Elin!

Hulda sa...

Utrolig fint at du begynner å glede deg til jul pga det jeg skrev i innlegget. Slikt gleder meg å lese! :) Det er slike ting som gir bloggen liv.

Emmas Verden sa...

heisann Elin ;)
så flott blogg du har...og heimen likeså :)
kommer snart innom igjen..ha ei fin helg!!
klem Anne***