.

Hei! Dette er den gamle bloggen min! Viss du trykkjer på bildet til venstre med fjøra, kjem du til den nye bloggen min!!!

Velkommen! :)


This is my old blog. Push the picture with the feather at your left, to visit my new blog!

Welcome! :)søndag 18. oktober 2009

Draumetaus med draumerom

Så var vi nesten klare med jenterommet i ny utgåve. Eg ville lyge, viss eg sa heilt... Det er enno att nokre plastboksar ute på gangen, med mykje rare greier oppi. Men det skal inn på rommet igjen. Men når handleligaen ikkje huska små plastkorger i dag på butikken, så stoppa det heilt opp.
Men med flott sollys, vart det då nokre bilder.


Eg har enno ikkje sydd ferdig gardina, eller laga til sengteppet, så her har vi juksa aldri så lite... Knaggrekka er ei av fleire i huset. Svært enkel å lage, og det har no etter kvart blitt så stort utval i knaggar av alle slag, at dette fiksar alle som prøver! Desse er kjøpt på Emmas verden.


Vi har att å få på plass den flotte sjablongen med fransk tekst, og det blir no spennende? Den skal vere over senga. Ellers må ein elektikar kome innom, for tausa treng fleire stikk-kontakter... Ho har med andre ord blitt stor! Draumetausa er fornøgd sjølv, og meiner at Hannah Montana ikkje skal opp igjen på veggane. Det må ho bestemme sjølv. Vi har i alle fall fått rydda opp i mykje rart, og vaska godt i alle krikar og krokar. Då er mor i huset fornøgd. Lysekruna frå Netthandelen var eg ikkje så kjempehappy for, den mangla skrufar i eine tilkoblinga, slik at ein måtte bruke elektrikertape, og så virka ho veldig spinkel der pæra skulle inn. Men ho lyser, og tilfredstiller krava til ho som ville ha henne.

No er utfordringa å gjere alt ferdig, slik at det ikkje står att ein rest her og ein rest der. Har ein tendens til å bli slik av og til. Må få sparkla igjen gamle spikerhol, og måla litt på veggane også.
Eg ynskjer alle der ute ein velsigna god søndag!

post signature

6 kommentarer:

Prinsesse Elin sa...

Synes rommet ser flott ut. Jeg liker slik gammel stil på jenterommene jeg. Her begynte vi så godt men så fant frøken bestemt ut at hun ville gå over til kult rom isteden for romantisk rom så der gikk mor sin drøm i vasken. he he
Ha en herlig dag. Klem fra Elin:)

minishabby sa...

God morgen:)
Her er det visst bare Eliner om dagen. Hihihi..
Jeg synes rommet ble kjempeflott jeg. Akkurat min stil. Så deilig å ha en datter som liker det mamma liker da.
Håper du får en flott søndag.
Klem Elin!

Elin sa...

Her var det jammen mye fint å titte på. Det var hyggelig å være innom.

Magny sa...

så fint hos deg...
god søndag videre!

Hulda sa...

Virkelig nydelig, Elin! Jeg falt for den flotte knaggrekka. Veldig stilig! Slike hjerter har jeg også fra den samme butikken. :9 Veldig koselig på senga, med det fine dynetrekket, og flott den krona som h enger til pynt. Likte også veldig godt nattbordet. Her må hun bare like seg. :)

Som mine dager er sa...

Nydelige bilder. Den prismekrona ble et blikkfang for min del, ser veeeldig fin ut på bildet iallefall ;-) Knaggrekken var også flott.

Fin uke.

Marit