.

Hei! Dette er den gamle bloggen min! Viss du trykkjer på bildet til venstre med fjøra, kjem du til den nye bloggen min!!!

Velkommen! :)


This is my old blog. Push the picture with the feather at your left, to visit my new blog!

Welcome! :)torsdag 22. oktober 2009

TV trylleri trallera


Er det fleire enn meg som ikkje har tenkt på korleis tv-utviklinga skulle gå føre seg i ein tiårsperiode? At flatskjermane kunne henge på veggar, og at elektriske kontakter gjerne kunne vere oppe på veggen, i staden for nede ved golvet? Eg er lei av ledningar. Dei er alltid i veien for gode bilder... Men så er det ikkje så greit å få dei bort heller? I dag er alt mogeleg putta inn i veggane. Det mest smarte vi gjorde, var å sette kontaktene over kjøkkenbenken oppom nedre list på kjøkkeninnredninga, og putta kontakta på badet inn i eit skap, slik at den ikkje er synleg. Utover det gjorde vi ikkje så mykje smart? Jau forresten, vi har lagt opp for lyd i fleire rom i taket. Dette er ikkje gjort noko med, men ein vakker dag... Loftstova vår er lita, men god. Dette er hola til kidsa, og dei roter og koser seg veldig der. Så slepp også vi vaksne å høyre disse disneystemmene heile døgnet. Vi hadde ein øfseleg stor tv der, med norges største kasse bak. Det har fleire besøkjande stadfesta. I vår fekk eg nok, for det var aldri råd å kome til for å få vaske. Og med junior sin astma, må vi nesten prøve å halde her liten grand fritt for hybeldinosaurar... Så eg forlangte ny flatskjerm. Vi har det med å bruke ting til det ikkje fungerar meir, så dette var nytt for draumemannen. Men han fekk hjelp til å bære ned den 70 kilo tunge kolossen. Eg laga til ei treplate, med hol på dei rette stadane, og bygde ei treramme rundt. Denne vart festa oppe på veggen, og vart dernest tapetsert. Til min store fortvilelse krympa det perfekte resultatet over natta, og det vart glipe inn på treverket. Eg SKAL ta det att! Så oversjå akkurat det! Så festa vi TVen opp på plata, og drog alle ledninger inn i hulrommet mellom denne og veggen. Sim Salabim! Reint lekkert. Angrer berre på at eg ikkje tok et før bilde, for loftstova er 1/3 større no! Og ingen har til no sakna syttikiloingen...
Ha ein fin dag der ute! :)

post signature

2 kommentarer:

minishabby sa...

Kjempesmart!
Og tapeten var jo skikkelig lekker da. Dessuten så jeg ingen glipper jeg. Ikke bekymre deg for mye nå. Men - en heter ikke Elin dersom en ikke bekymrer seg litt;)
Ha en flott dag videre.
Elinklem!

Emmas Verden sa...

heisann Elin :)
så flott bloggen din er..jeg har vært innom og smugtitta..må bli lit flinkere å legge igjen spor etter meg ;)
forma er ikke på topp..skikkelig forkjøla..så det har blitt lite tid foran pc`n + jeg har fått masse varer så jeg har bodd på butikken ;)
du er hjertelig velkommen innom meg..kjekt å hilse på deg ;)
ha en fortsatt nydelig høstdag..håper det varer leeeenge!!!
klem Anne***