.

Hei! Dette er den gamle bloggen min! Viss du trykkjer på bildet til venstre med fjøra, kjem du til den nye bloggen min!!!

Velkommen! :)


This is my old blog. Push the picture with the feather at your left, to visit my new blog!

Welcome! :)fredag 15. januar 2010

Pikerommet...

God dag alle godtfolk! Himmelen er klar og blå her på Sunnmøre. Det gryr av dag. Og som eg har sagt før; eg blir aldri lei av dette synet. I dag er fjorden mørk grå, og saman med snøvkledde, bratte fjell, og ein lyseblå himmel er det som eit eventyr. I overgangen mellom fjell og himmel er den lys rosa fargen i ferd med å tone ut... Ein ny dag gjev oss lys og nye mogelegheiter. Kanskje er det akkurat i dag du får gjort noko du har utsett lenge? Kanskje tek det berre ein time. No tenkjer ikkje på rydding, vasking eller noko i den duren. Eg tenkjer på den timen du treng for å bli med borna ut ein tur, den timen du setter av til å snakke litt med naboen, eller å ringje ein eldre slektning og takke for julegåva, eller ynskje godt aar... Kanskje. Eller gå den turen på ti minutt, som kan snu livet ditt opp ned, fordi du kom i gang med fysisk aktivitet... Eg skal køyre mamsen til røntgenkontroll. Ho var uheldig å bryte handledd og hofte i haust. Det var ein av gongane eg fann blogginga lite freistande... Men slik er no dette livet. Mamma er ei stor inspirasjonskjelde for meg, og mange andre. Ho har alltid tid til ein prat, og ho legg bort sine eigne problem når eg har det vondt. Akkurat ein slik person som bergar deg frå å gi opp alt.
Så TUSEN takk mamma for at du finns, og gir så mykje av deg sjølv og ditt eige hjerte! 

I dag viser eg pikerommet i huset. Draumetausa pussa opp i oktober, for ho var så lei av alt det barnslege (!) ho hadde før... Jauda. Dei byrjar tidleg (og det kan vel kan hende ho er prega av mor si?) Vi bestilde varer på nettet, og både Veslestua og Lunehjem levde opp til forventningane! Kjekke folk på begge stadane, og ei kjensle av å vere spesiell for dei. Akkurat slik det skal vere når ein handlar! Bravo! Lysekruna vart kjøpt på Netthandelen, ei ny oppleving for mor sjølv. Eg fekk henne for 220 kroner, då var frakta i den summen. Ikkje heilt fornøgd med kvaliteten, men ho lyser enno. Draumetausa fekk ein del kommentarar frå veninner, når alle Hannah Montana plakatar og anna stæsj, plutseleg var borte. Men ho er overbevist om at dette er rommet ho vil ha... ;)Takk til kjekke butikkansatte på Veslestua, som sende med sau til draumetausa sitt nye rom!Håper fredagen er god, og at du kanskje rekk meir
enn du hadde planlagd...

13 kommentarer:

Hilde S. sa...

Rommet til veslejenta , eller kanskje ho ikkje er så lita, vart kjempenydeleg, og så gjennomført delikat.
Kjekt å kunne fornye litt, og når ho er fornøgd må det jo berre bli bra:))
Ha ei fin og god helg Elin.
Smil H

naturglede sa...

Så nydelig. Skjønner godt at hun er fornøyd. Et stilig rom, som sikkert gir en tenåring den roen hun trenger. Smårot og bilder av Hanna Montana kan man jo lett gjemme vekk i noen skuffer eller permer. Ønsker henne lykke til:)

Emmas Verden sa...

hils til draumetausa fra meg og si at rommet er et skikkelig drømmerom!!! kjempeflinke e ho ;)

jeg er hjemme med en syk Ask idag..mamma passer butikken..

ha ei strålende fin helg Elin..kos deg med dine :)

varm og god klem fra Anne***

Monika sa...

Å det va eit nydelig rom :)
skulle ønske alle mine rom var slik - mine er fylt med alt og ingen ting og ein del rot ;-))
Ha ein fine dag uti bya men mamman din - håper det går greit
Smil fra monika

Karin sa...

Så fiiiint det pikerommet var. Må være deilig å bli kvitt det barnslige å få et jenterom ja. Må si dere jenter har god smak. Ser at du liker grått,du hadde mye grått på stua di. Grått er en undervurdert farge,den er skikkelig lekker. Mamma er nok verdens beste ja,min mamma er også god å ha.Et liv uten henne er utenkelig. Ønsker deg en riktig god helg.

Anette Willemine sa...

Hei min venn!
Så flott rommet hennes ble! Skjønner godt at smaken forandrer seg hos barn også. Viktig å la de få markere overgangene, synes jeg.
Heldige du som har en så flott mamma... Ta godt vare på henne!

Så på bildene av kjøkkenet ditt. Det var jo veldig stort og flott. Å åpne opp til stuen høres bra ut. Kult med blankt tak! :)

Nå skal jeg være "flink pike" (særr) å ta resten av fredagsrengjøringen. Er virkelig ikke motivert til det akkurat nå, men det er deilig med rent hus når helgen starter. Synes du? Som belønning skal jeg ta meg en tur på Home & Cottage og se etter noe jeg egentlig ikke trenger. Hi, hi!

Ønsker deg en strålende helg hos deg og dine, Elin!

Stor klem fra
Anette Willemine

CBS sa...

Hei Elin :) Et nydelig rom for en nydelig jente. Det må være deilig når man har plass til å innrede et rom for hvert barn. Litt utopi med mine fire her vi bor nå. Hils masse til den skjønne mamma`n din. Håper det går rett vei etter bruddene hun hadde i høst. God helg til hele draumegjengen! Blir forresten i godt humør bare av å lese sunnmørsdialekten din. Den gir meg så utrolig mange gode minner. Klem

kjersti sa...

Du skriver så vakkert Elin, jeg har sagt det flere ganger...
og bildene av pikerommet er til å dø for...:)
Fanstastisk sitat, så sant så sant...
Måtte dere få en fantastisk helg på Norges veskyst;)

Klem Kjersti

Anette {foreldremanualen} sa...

Vi har fått en utfordring fra en av våre faste lesere som ønsker å se ideer til jenterom. Tenkte å lage en samlepost med flere inspirerende rom. Er det ok om vi låner et par av dine bilder i dette innlegget og linker tilbake hit? :-)

Anette {foreldremanualen} sa...

sv: så bra! Send oss en mail når du har fått tatt flere bilder - så ser vi hva vi får til! :-D

lisje astrid's husblogg sa...

Nok eit herleg innlegg frå deg:)Kooosar meg når eg les det du skriv!
Må seie at eg gledar meg stort til romanen kjem;)
Å det rommet!!!Både eg og mine to prinsesser er stumme av BEUNDRING!For det er såååååå fint:)Å sååå ryddig!
Denne døra som vi såg...STILIG:)
Ja vi drøymer oss vekke her inne!!
Ønsker deg og dine ei god helg:)
Klem frå lisjå;)

Marianne sa...

Såå fint rommet til draumetausa har blitt -ho har virkelig god smak!! Som mora;)

E må innover ein dag, så kanskje vi kan møtes??

Fine bilder igjen, og flott sitat! Blir ikkje så god tid til innlegg og kommentarer, men eg er her!! ;)

Klem fra meg

Vibeke / Mammas Hus sa...

Flotte bilder! :)

Netthandelen imponerer innimellom. Jeg har fåktisk kjøpt en del ting der. ;)


God helg!