.

Hei! Dette er den gamle bloggen min! Viss du trykkjer på bildet til venstre med fjøra, kjem du til den nye bloggen min!!!

Velkommen! :)


This is my old blog. Push the picture with the feather at your left, to visit my new blog!

Welcome! :)onsdag 13. januar 2010

Badet i 1.etg.

I dag har me fjuska aldri so lite... Eg har brukt opp att bilder som har vore viste før. Rett og slett fordi eg vart litt stressa i går, når eg såg kor fort teljaren gjekk... Eg må få ferdig desse spennande premiane til GiveAwayen! :) Eg tek med få unntak bilda som skal på innlegget, den dagen det blir posta. For nye lesarar, kan eg opplyse at dette har fungert som ei slags aktiv sjukmelding for meg. Difor har det vore viktig å ha ei oppgåve for dag. Ei slags drivkraft. Og det har vore ei oppleving! Tusen takk for 1000 besøk på to døgn. Eg er audmjuk... I går kveld fekk eg eit anna draumeprosjekt i hus. Eit klenodium utan sidestykkje... I Draumeverdmålestokk altså :) Kjem tilbake til dette. Men: her er hektisk aktivitet! ;) BAD, ELIN! Det var det ja. Badet i første etasje har do og dusj, og spegel limt på veggen med flis rundt. 11 år sidan flislegginga... Kjenner at eg hadde vore klar til ny dyst, det har kome så enormt mykje fint til badrommet siste åra. Det eg er mest glad i her inne, er ein reproduksjon av ei gamal hylle, som pappa fekk laga til meg for tjue år sidan. Eg synes ho er enkel og vakker, men likar henne mest fordi ho minner meg om pappsen. Badet nede er mykje brukt, og vaskestasjon for oss alle. FØR svineinfluensaen også. Krakkar frå IKEA er eit MUST for lillebror for å nå opp :) Vi har dei i ulike størrelsar og fargar. Skulle forresten ynskje at IKEA snart fann ut at Nordvestlandet kunne få eit varehus?
Og ja; eg veit at NIB har ei greie på gang med bad, men føler IKKJE at eg har noko å tilføre.Eg håper at dokke har ein fin onsdag der ute i verda,
og at dokke setter av litt tid til dagdrøyming... ;) 

12 kommentarer:

Fro sa...

Så koselig bad! Liker godt kommoden du har der :)
Gleder meg til å høre om drømmeprosjektet du har fått i hus - det blir spennende!

Ha en fin dag!

Klem

lisje astrid's husblogg sa...

God morgen:)
Synest badet ditt er kjempe fint eg:)
Ta å send til NIB du;)
Kommoden er særs lekker!
Ønsker deg og ein god dag:)
Klem frå Astrid:)

Idun.. sa...

JAU ELIN!! Link dette innlegget til NIB! PRONTO! ;)

Synes badet ditt er fint eg Elin :) Men det er ikkje lett med slike rom som ein får gjort så lite med når ein er lei.. Men sidan kjøkken-peisen din står øvst på lista no, så kunne du kanskje prøvd med slik "flis-måling" på den kanten rundt spegelen, om det er det blå du er trøytt på? :)

*klem*

Magny sa...

heisann..
så flott, så enkle og rene detaljer og tilbehør...

vi har tatt det ene badet til klestørkerom,- nå er det hardkjør på det stakkars badet som er igjen...

ha enfin dag,- klem¨¨*

Anette Willemine sa...

God morgen Elin!
Så fint bad du har. Likte veldig godt den tøffe, sorte blankmalte kommoden!
Utrolig hva maling kan gjøre med et møbel. Har innlegg om akkurat det i dag!

Ønsker deg en deilig dag med masse inspirasjon, søte Elin!

Klem fra Anette Willemine

Lycheli sa...

Utrolig fint bad Elin :) Og likte loftsstuen din kjempegodt også! Hjemmet ditt er utrolig gjennomført og jeg føler at "du" ligger i alle detaljer - det er det som virkelig skaper et HJEM tenker jeg og hjemme hos dere er det helt sikkert godt å være, både som liten, stor og som gjest :)

Håper dagen din blir fiiin :)

Klem Lycheli

sigrid sa...

Ha ein flott sol dag Elin!
Heime med minstemann pga sjukdom i dag.
Og badet ditt er flott! Klart du har noko å bidra med ;-)
Send det til NIB du, det støttar eg fullt. Skal bake litt bollar og glede dei andre når dei kjem igjen frå sin dag vekk frå heimen....

Kristine sa...

Du skaper så fin ei stemning med delikat interiør på et enkelt bad. Jeg synes det er mer enn verdt å være med i Nib si utfordring!

Liker spesielt godt hylla med sin dekorasjon, og selvfølgelig den svarte kommoden ;)

Varm klem til deg, Elin. Håper dagen din blir fiiin! Og kos deg videre med ymse prosjekt, det er alltid like spennende å se hva du har fore :D

minishabby sa...

Hei vennen!
Jeg tror så sannelig at de vibbene dine fungerte litt jeg. føler at jeg har litt mer energi i dag. Jeg har sett bildene av badet ditt før jeg men jeg sier igjen. Det er kjempelekkert! Jeg leste også konkurransen som nib har gående og hadde litt lyst til å være med. Men badet vårt tror jeg er ganske annerledes enn det som blir sett på som lekkert, selv om jeg er veldig fornøyd med det. Men da måtte jeg ha vaska og dilla og så mye energi hadde jeg ikke:)
Sitter på jobb nå, og drømmer meg litt bort jeg:) Hihihi..
Ha en flott og drømmende dag!
Elinklem!!

Emmas Verden sa...

først av alt så vil jeg sende deg en klem og takke for koselig besøk idag!!!dagen min ble lysere pga deg :)
her var det jammen fint og ryddig :) ingen som roter hos deg..?? ;)
vi har også flis på badet og det ergrer meg noe %..#% for da er det jo ikke lett å skifte farger på veggene akkurat..
MEN nå skal vi lage til et bad på loftet og da skal jeg BARE ha flis på gulvet og panel på veggene..alt er innkjøpt så det er bare tid og energi som mangler ;)
ha en fin dag Elin..gleder meg til å se "skatten" du har fått i hus ;)
klem til deg kjekke Elin :)
Anne***

lisje astrid's husblogg sa...

Har noko til deg inne hos meg:)

Hespe sa...

Kjempefint bad dere har der, med herlige detaljer! Hylla forstår jeg godt du er glad i, både fordi den er flott, og fordi pappsen din har laget den :o)

Ha en flott fin kveld!

Klem fra Hildegunn