.

Hei! Dette er den gamle bloggen min! Viss du trykkjer på bildet til venstre med fjøra, kjem du til den nye bloggen min!!!

Velkommen! :)


This is my old blog. Push the picture with the feather at your left, to visit my new blog!

Welcome! :)lørdag 30. januar 2010

Grå og grøn laurdag :)

Hei alle mine herlege, kjekke lesarar! (OK, det var kanskje over the top...) Men at det er kjekt å blogge, er vel ingen tvil om, når så mange er innom på ei veke! Og med åtte tusen lesarar i januar til no, føler eg meg audmjuk og glad. Men til alle som trur det er mykje; så er det altså ikkje det. Eg veit om fleire bloggar som starta opp samstundes med meg, som nærmar seg førti tusen lesarar. Eg var ikkje så veldig flink i starten til å markedsføre meg sjølv. Så tiande desember nådde eg fem tusen lesarar. Grunnen til at eg skriv dette, er alle kommentarane eg har fått, og mailar, der dette er veldig fokus på. Eg vil minne alle om at å blogge handlar om å ha det kjekt. Sjølvsagt er der moro at teljaren fyk avgarde, og ein kjenner at andre vil lese det ein skaper, men det kan fort bli stress av det også. Det kjenner eg sjølv. Så oppfordringa i dag, må bli å kose seg med tekst og bilder, og vere mindre oppteken av populariteten til bloggen din. Ein annan ting er kva slags teljar ein har. Om det er unike treff eller alle treff som blir registrert. Eg ANAR ikkje kva slags teljar eg har? Eg var berre glad eg klarte å leggje inn desse HTML sakene på rett plass. Eg kunne ingenting om noko når eg starta. Eg har lest meg til det eg kan her inne. Difor er her ikkje så mange fancy knappar du kan trykkje på, og designet er svært enkelt. Men det funkar for meg? Men hadde eg hatt her ein proff,
var det mykje eg kunne tenkt meg å ordne på!

 I dag er eg trøtt, var oppe alt for lenge i natt etter ein hektisk dag. Men alltid koseleg å ha besøk! Så eg stod midt på kjøkkengolvet og gjespa i formiddag, og såg meg rundt. Og viss nokon lurer, kom motivet på plass på fem minutt, fotograferinga tok vel 15 minutt, redigering og ferdigstilling av innlegget ein god halvtime. Så her er det ferdige produktet, gråe detaljar, med eit snev av vår... Og eg er glad for å vise nokre ting frå ein yndlingsleverandør, Walter & co. Meiner at blomane tilhøyrer krysantemumfamilen.Håper du vart inspirert?
Nyt laurdagen! Her snøvar det igjen!


27 kommentarer:

lisje astrid's husblogg sa...

Å JA,Elin:)Eg vart inspirert:)
TUSEN TAKK<3
Eg var og lenge oppe i går..Klubb med masse god mat og drikke;)
Litt trøtt,men glad:)
Tusen takk for ei sååå herleg helsing frå deg:)Den måten du "beskriv"meg på er iallefall til å bli GLAD av:)
Du er berre sååååååå flink og god:)
Kos deg masse i helga:)
Klem frå lisjå<3

My home is my Castle sa...

Vakre bilder, som alltid :)

Ha en fin helg og kos deg..
Klem,Kari

Marianne With Nor sa...

Så flotte bilder idag, ELin, og flott tekst! Det er heilt sant det du sei, man må ikkje henge seg opp i kor mange som er inne på sida. Eg har ein unik teller, per dag, men den totale viser sidevisninger. Følg egentlig berre med på dei unike. Uansett er det tilbakemeldinga man får som varmer, ikkje antall besøk.
Prøver å bli flinkare til å kommentere sjølv, slik at eg på den måte får meir tilbake.

Og JA det er KJEKT å blogge!!!!1 Får liksom samle alt som er kjekt, "alt i ett" liksom. KOSER meg masse med det! Lurer litt på kva vi gjorde før vi begynte å blogge, hehe.

Ha ein fiiiiiiiiin laurdag, snuppa!

Klem

Ellemeller sa...

Det er liksom ikje måte på kor det snøar heller! Det er greit med snø, men måking! Grrr..

Heilt aldeles nydelege bilete du viser! Grått er verkeleg delikat.
EG har bestemt meg for ikkje å blogge i dag... vi får sjå om eg klarer å halde meg unna fotoapparatet:)

Goood helg til deg!

Magdalena sa...

bildene dine tar pusten fra meg, de lekreste stileben ogfarger..
stod selv og gjestet på kjøkkengulvet, lurte på når det skulle bli stille i huset, travelt med helg når alle er hjemme...
klem og fin dag!

magny

Datt sa...

Grå og grønn: NYDELIG! Fantastiske bilder! :)

Tove sa...

Herlege bileter du viser i dag! Når det gjeld teljaren din, så finn du fort ut om den registrere unike treff eller om den tel alle besøk.

Sjå på teljaren din og registrer kva tal som står der, og klikk på oppdater-knappen på maskina di (den med dei topilene som går "rundt"). Sjå kva tal som står der no. oppdater ein gong til. Dersom teljaren din har telt begge desse "oppdateringane" har du ikkje ein teljar som tel unike besøk, men kvart einaste klikk som er innom. Dvs at dersom eg besøkjer bloggen din sju gongar i løpet av ein dag, så tel det som sju på teljaren din. Dersom du hadde hatt ein teljar som kun registrete unike besøk, så hadde eg kun telt som ein - uansett kor mange gongar eg har vore innom i løpet av ein dag. Då registrerer teljaren IP-adresser.

Eg har begge sortar teljar på bloggen min!

Huff, dette vart kanskje frykteleg teknisk.....

Uansett: riktig god helg til deg og dine!

Dronning Maud sa...

Det er noe helt spesielt med bildene dine:)

Søstrene Andersen sa...

Herlig inspirasjon:))
Jeg er alltid klar for limegrønt etter nyttår, det er så friskt og minner om tiden vi har fremover- herlig vinter/påske sol, vårtegn og sommer:))

Og du, tusen takk for varmende ord:)<3

Ha en fin lørdag,
Klem L :)

h.espe sa...

Hei, gode, gode Elin!!
Ja, å blogge er blitt en kjærkommen hobby også for meg! Her i blogglandia har jeg truffet så utrolig mange flotte damer, og mange har jeg også vært så heldig å treffe "live" :o) Bloggen din kom som et friskt pust inn i min bloggverden, jeg er såååå utrolig glad for at "vi fant hverandre". Til sommeren håper jeg at det kanskje kan la seg gjøre at vi treffes "live" på Møre, det hadde iallfall vært utrolig koselig!!!!

Dagens blogginnlegg fra deg, er som alltid helt skjønt - de mest nydelige bildene i kombinasjon med gode ord - det er lett å forlate bloggen din med et stort smil, det gjør iallfall jeg veldig ofte...!

Vet du, i dag var jeg på posten og hentet en helt fantastisk flott pakke - gjett hvem den var ifra??? Bare innpakningen var jo så fin, at jeg måtte gi meg god tid, bare til å se på den, før papiret fint ble tatt av. Og så til selve innholdet - du er jo ikke sann ELIN!!!! Det var ingen grunn til bekymring hva skiltet angår, det er det mest nyyydelige jeg har sett. Jeg kan bare si en ting ELSKER det!!!! Synes treverket du har brukt er så flott, og så får jeg tanker om HVOR har denne plankebiten kommet fra... Skiltet har jeg funnet en midliertidig plass til, men jeg tenker at til våren, skal det få flytte ut på veradane, og pynte opp der. Og gode du, som hadde puttet enda mer i pakken - flotte, gamle sandkakeformer, sløyfe, kort og deilige drops fra Tante Pose - du er jo ikke sann.... Tusen, tusen takk for den fantastiske gaven - you made my day - absolutt!!!

Ønsker gode deg en riktig flott helg - kooos deg masse!!!!

Stooooor go'klem fra Hildegunn

Nina Lunde sa...

For ein utruleg flott blogg, denne vil eg lese meir på!

Minka sa...

Heisann...Jeg synes det å blogge er kjempe interesant, ikke for å bli mest populær, for det er døfødt, er så mange fine blogger her inne..Men jeg koser meg med å se på andres vakre blogger, bli inspirert, få tips og råd..Og selvfølgelig håpe at jeg og kan være til inspirasjon for andre. Bildene dine var lekre, du må ha en flott helg videre..Klems

Anonym sa...

Nydelig:)Fantastisk flotte bilder:)
Ønsker deg ei fin helg
Klem Nina

Monika sa...

god helg til deg og Elin :o)

Her har det ikkje snøva i dag - og bra er det når gubben har brøytevakt
Klemma fra monika
ps... kor har du kjøpt sinkhuset ditt

Karin sa...

Hei,enig med deg i det du skrev idag. Håper ikke du blir stressa,en trenger heller ikke legge inn noe hver dag. Syns den grønne fargen på bildene dine var så utrolig fin,mot det gråe.. Kjempefint! Er enig med deg,en skal ha det kjekt med bloggen sin,den skal være en hobby å noe koslig å holde på med.Men må innrømme jeg titter innom deg hver dag i håp om en tekst å noen bilder... å det blir innfridd hver gang,men du må ikke altså. God helg klem til deg

Guttemamma sa...

Hei du!!
Første gang jeg er innom her ,har sett signaturen din flere steder, og synd og skam hva jeg har gått glipp av når jeg ser hvor vakker blogg du har!! legger deg straks inn i lista mi...
hilsen fra Anette

Solveig sa...

Kjempeflotte bilder hos deg:o) Synes ofte det går mer enn 15 min. på fotografering ja. Ikke alltid like lett å få lyset til å samarbeide i disse vintermånedene..., men du har absolutt klart det!
Ønsker deg en flott helg.
Klem fra Solveig

FruLisa sa...

Nydelige bilder som vanlig:-)

God lørdagskveld til deg!

Klem

* Hege`s Cute N Cool Blog * sa...

Heia!

Herlighet da for nokren kjempeflotte BILDER!!!! Helt herlig å sjå på...du e kjempeflink!!!

Besøk gjerne min nye blogg oxså...og ej ønske dej en kjempefin helg :o))

Klem Hege

Tone sa...

Nyyydelige bilder altså :) Dette kan du! Når det gjelder besøkende og tellere så tenkte jeg å anbefale deg google analytics - der får du full oversikt! Det er ikke så vanskelig å legge inn og om du ikke finner ut av det og det er bare å spørre meg om hjelp :)

Selv var jeg i begynnelsen opptatt av tallene og de motiverte meg nok videre når jeg så at det faktisk økte dag for dag. Nå så er det utrolig koselig å se at det fortsatt øker og at jeg denne måneden faktisk har dobbelt så mange inne hos meg som forrige. Kurven i analytics er rett og slett fascinerende... men det skal sies at denne kurven først fikk fart på seg når jeg sluttet å se noe særlig på den. Nå blogger jeg bare av lyst og glede og for å dokumentere lidenskapen som likevel er en del av hverdagen og jeg tror kanskje det skinner igjennom og gjør bloggen mer fengende enn når jeg tenkte (og telte) for mye ;) En liten teori - "gjør man det man liker, så gjør man det bra" er blitt sagt og det tror jeg stemmer!

Så IKKE rart at det fyker oppover her inne hos deg, for det skinner igjennom at du liker det du gjør og det er ordentlig koselig å lese og se inne i Elins drømmeverden:)

Og... jeg skal kose meg ;) Håper du også gjør det!

Klem Lycheli

by BeaTell sa...

Fine bilder! God helg til deg...

Her tusler mannen og lisjå med omgangssjuka, så rolig helg her...

Klem

Line fra huset på landet sa...

Hei Elin,

Jeg er så glad for at en godt etablert blogger som deg skriver så jordnært! Jeg er helt ny ,(opprettet blogg for en uke siden), og er ikke ferdig med å engang bestemme meg for om forsiden eller fonten er den jeg vi bruke. Vil liksom prøve meg litt fram til hva som er meg.
Men likvel kjenner jeg at jeg lurer på hva alle leserne/bloggerne synes. Man kan lure seg blå rett og slett..på om innleggene er riktige,spennende eller bare gørrkjedelige, skriver jeg for tungvint, ser siden amatørmessig ut osv.
Håper sommerfulgene roer seg littebittegrann også snart, når jeg hver gang jeg går inn på siden min, ser på telleren eller om jeg har fått noen kommentarer. Jeg er jo veldig stolt over å ha fått over hundre besøkende på en uke, og bare det å ta et bilde som faktisk ble fint på siden.(små gleder for andre sikkert. store for meg)
Man blir veldig opphengt i dette, og lurer på om de godt etablerte bloggerne også kjenner til dette, eller om de bare produserer i vilden sky.

Vel, uansett..tusen takk Draume-Elin, for tankene dine. Vi trenger det, vi nye og usikre ;)

Stor og god klem, Line

InstatreffNorge sa...

Heia:)

Ganske så fersk her, og havna nettopp innom bloggen din:) Og JA jeg ble inspirert! Nettopp fått tak i noen gamle kasser, og sånn du har gjort på bildene over var bare nyyydelig:)
Kjempefin blogg du har, som jeg vil følge:)

Klem Lise

Familien i Fjellborg sa...

Vakre bilder og kjempefin blogg du har. Har ikke vært inne på siden din før men her vil jeg legge meg som følger.
hilsen anita s

Monika sa...

Heisan - ja månene var flott i natt - nesten ikkje lyst til å legge meg ;)
No skinner sola oppi fjella , minus 20 ute og eit utrolig flott vær -- rart kor fort det snur.

så får eg se om kamera, Birk og eg går på tur
Smil fra monika

Monika sa...

Heisan - ja månene var flott i natt - nesten ikkje lyst til å legge meg ;)
No skinner sola oppi fjella , minus 20 ute og eit utrolig flott vær -- rart kor fort det snur.

så får eg se om kamera, Birk og eg går på tur
Smil fra monika

InstatreffNorge sa...

Tuusen takk for hyggelig hilsen sent en lørdagskveld:) Det gjør meg GLAD:D
Lurer litt da, når du sier du håper du finner en ny jobb... driver du med noe som ikke er så kreativt, men har lyst til å starte med noe kreativt?
Nysgjerrig siden jeg har lurt lenge på hva jeg skal gjøre med livet mitt...noe jeg virkelig brenner for! Har såå lyst til å starte med noe eget, noe skikkelig kreativt, så det blir moro å gå på jobb hver dag! Er utdannet kokk, men fant fort ut at det ikke var meg...etter det har jeg vært innom helsevesenet under mange forskjellige områder.. var på nippet til å starte en nostalgisk kafe ifjor, men droppa d i siste liten:S Er vel frykten for å feile eller fornuften som stoppet det.. litt synd igrunn. Men drømmen er der fortsatt, må bare vente på min tur;)

Håper du får en nydelig søndag:)

Klem Lise