.

Hei! Dette er den gamle bloggen min! Viss du trykkjer på bildet til venstre med fjøra, kjem du til den nye bloggen min!!!

Velkommen! :)


This is my old blog. Push the picture with the feather at your left, to visit my new blog!

Welcome! :)torsdag 28. januar 2010

Award :)

Eg var så heldig å få ein award tidlegare denne veka. Eg fekk han frå Dronning Bergfrue. Eg kjende ikkje til denne bloggen, og vart veldig glad for å få ein award frå ein for meg ukjend bloggar. Eg har ikkje lagt ut awardane mine på sida her, men eg er svært glad for å få dei! Eg er også svært glad for alle følgjarane som har lagt seg til lista mi siste vekene! Velkomne inn til meg! :) Eg er meir glad også eg i dag! For at fleire anonyme lesarar har lagt att hyggjelege meldingar til meg! Eg veit at det kan vere litt vanskeleg, og skummelt første gongane. Men; når den fyrste er skriven, brukar den neste å vere lettare! Eg sat sjølv og knota då eg oppretta ein googlekonto i fjor i juni. Eg byrja på ein blogg, utan å forstå noko som helst. Bl.a. kunne eg ikkje få til bilder inne i teksten? Eg skreiv mellom fem og ti innlegg, og var ikkje offentleg. Alt stoppa av seg sjølv. Så ut på hausten, prøvde eg igjen. 24.september sletta eg alt eg hadde skrevet i juni, og publiserte mitt fyrste innlegg. Eg ser no, utan at eg visste det, at bloggen min var fire månedar sist søndag! Når eg hadde "opptelling" til 15.000 besøkjarar. Eg veit mange andre som har langt fleire besøkjande enn meg på fire mnd. Men for meg, er dette utruleg. Og eg har bestemt meg for å glede meg over alt som er å rope hurra for! Teljaren kom på plass fjerde oktober. Og eg var deppa rett lenge. Eg la att kommentarar med gode medbloggarar, og venta på svar. Men der var allereie så mange svar på kommentarlistene hos dei eg beundra, at eg ikkje kunne forvente at nokon såg vesle meg? Men det gjorde dei. Desse rause, flinke damene. Ganske utruleg, for dei hadde meir enn nok å ta seg av frå før! Og slik har månedane gått. Eg skriv dette innlegget, for eg ser hjertesukka blant alle nye navn på kommentarlista mi. Og det er ei fryd å sjå alle som startar sin eigen blogg. Tøft gjort! Ha tolmod! Det må vere mitt beste råd. Og du må gje, for å få...

Mitt fyrste innlegg ser du HER :)

Eg vil gje denne awarden vidare til dei nye bloggarane som er innom bloggen min i dag! Og viss du aldri har fått ein award før, så får du denne av meg! Stå på! For å kopiere han, og sjå reglane, gå inn på bloggen til16 kommentarer:

Hulda sa...

Kjekt å se at awarden jeg laget er overalt igjen nå. :) Laget den våren 08. :)

My home is my Castle sa...

Hei på deg min skjønne :)
Måtte bare innom for å ønske deg en fin dag :)

klem fra kari

Nettan sa...

Hej! Å tack för gullig kommentar hos mig! Å grattis till din award! Gillar ditt sätt att presentera bilderna, jättefint!!
Kram Nettan

Huset på terrassen sa...

Heisann og gratulerer med virkelig velfortjent award! Du skriver så masse fine ord som alltid og gir meg daglig positivitet og go`feeling:) Ønsker deg og dine en strålende torsdag! Klem Linda

Refleksjon på livsvegen sa...

Ha ein vakker torsdag Elin midt i snøbyene :-)
Og gratulere med Adward!

Fro (Idyll på landet...) sa...

Gratulerer med velfortjent award! :)

Ønsker deg en fin dag!
Klem

Goa sa...

Hej du min underbara Elin!
Jag sitter häar och läser och njuter av dina vackra bilder och ord!
Din blogg är underbar!
Och ajg är så enormt stolt och glad att du skriver om mig i gårdagens inlägg. Tusen, tusen tack!
Du har verkligen gjort min dag..:)

Och du...dina tidningsgardiner
I love it*!! Guud så fina! Fantastiskt påhitt! Verkligen en idé som får igång mitt ha begär..:)

Till slut vill jag att du vet...jag är jättedålig på att kommentera.Jag blir enormt stressad av att inte kunna svara alla. Men jag vet min begränsning. Panikångest har följt mig för länge, och jag uppmuntrar den inte så gärna. Låter kanske konstigt, men så är det, tyvärr!

Men jag är härinne och tassar runt och känner din värme och mår bra.
Och vet du, jag började också blogga när jag mådde skit dåligt, och var inget värd, enligt statistiken.
Det har gjort mig så mycket gott! Jag har "träffat" människor som har hjälpt mig enormt! Detta är ett otroligt forum. So keep up the good work!

All min kärlek till dig Elin!
Må det goda springa runt dig, alltid!

Klem...

Emmas Verden sa...

heisann kjære Elin ;)
du starta bloggen din på Markus sin 16 årsdag ;).. litt artig..

bloggen din er alltid godt å stikke innom...nå står jeg på farta ut døra..drar på messa og gjett om jeg gleder meg.. ;)

håper du får en fin dag Elin..vi snakkes snart ;)
klem til deg..
Anne♥♥♥

(eddas) sa...

Heisann og god morgen snuppelure:):)
Ja...du tar opp det som jeg tenker....hvor viktig det er og støtte opp om nye bloggre....har hjulpet noen i det siste med gode råd pr mail og laget header...og div....
Husker så godt meg selv i begynnelsen ...så usikker...var så vidt jeg turte og spørre om hjelp:)
Og da er det en utdannet web designer som snakker:):)
Har en del opplevelser blant en del populære blogger der jeg har lagt igjen hur mye som helst med kommentarer....men aldri får en tilbake...men men deres tap he he
alle har vi vært i startgrope......og det må vi ikke glemme!!!
Kos deg masse du goe.....
Jeg skal lage et innlegg om temaet jeg og.......vi må trå til vi Eliner:):)
goeklemmer sendes over

Anette Willemine sa...

Hei gode du!

Å være ny her inne er skummelt. Synes alle hadde så flotte blogger, og tenkte at jeg aldri kom til å få noen lesere. Nå endret jo det seg etterhvert som jeg skrev, men det er fortsatt snålt å lese mine tidligste innlegg - uten en eneste kommentar. Tror nok de fleste har opplevd dette i oppstarten. Det er så mange av dere som er så flinke til å reklamere for bloggen deres. Å være mye på ballen med konkurranser og awards. Jeg ser jo at dere får veldig mye respons på å ha utlodninger med fristende gaver. Du er jo sååå flink til å lage ting å lodde ut. Nå har jeg passert 22.000 unike besøk (noen tellere teller alle treff og det synes jeg er litt feil) og jeg lurte litt på om jeg skulle feire meg selv. Har litt vanskelig for å gjøre det. Skorter litt på selvtilliten der, kjenner jeg. Hva synes du? Skal jeg trå til med en feiring, Elin?

Ser i forrige innlegget ditt at du er et nattmenneske. Det er jeg også. Kommer meg alltid sent i seng. Synes det er så nydelig når huset sover. Lytter til musikk og gjør bare mine ting...

Ønsker deg en solfylt dag, Elin! ♥ Her skinner solen fra blå himmel.

Klem fra din venn,
Anette Willemine

MissMette sa...

Hei Elin…
Så mye flott du viser siden jeg var her sist :o) og for ett herlig innlegg og fine ord fra anonym og ikke minst så flott det du skriver...i innlegget ”Til Regina, og de andre som les bloggar!”. Du har en fantastisk blogg som jeg er innom hver dag, ikke alltid jeg legger igjen en kommentar, for noen dager er gode og andre ikke fult så gode. Men elsker siden din, tekst og bilder er bare helt herlig – motiverende og en fryd her hos deg :o)
Fantastisk herlig og stilig med de franske avisene som du har brukt som gardiner – helt rått!!! – og stilig med de gamle skiene … gratulerer også med awarden – velfortjent… Ha en fantastisk strålende dag videre. Klem fra Mette

Lykken er... sa...

Fikk en award sel i går, det er jo så koselig :) flott blogg du har, så glad en blir når det plutselig kommer opp musikk :) legg meg til som følger jeg, håper det er greit :) ha en flott dag.

by BeaTell sa...

Inspirerende å lese Elin!

Føler sjølv at bloggen min står litt på stedet hvil for tiden. Men jeg får smøre meg med tolmodighet og fortsette å gi ;)

Ha en fin dag!

Klem

FruLisa sa...

Hei igjen - du er blitt en slags Blogg-mor du nå, du "passer på" og skriver mange av de tankene vi ferskissene tenker på.... Snille deg!

vel fortjent at du får en adward!

Klem

Guro/MacMatre sa...

Så utrolig fint det du skriver er...:) Jeg er selv ny blogger og kjenner meg veldig godt igjen i de tankene du beskriver. At det er skummelt å legge igjen sine første kommentarer. Og at alle andre har så mye finere blogger enn meg`, og hvorfor i all verden skal noen like MIN blogg? Men det kommer seg nok :) Og det er jo sant som du skriver - man må gi for å få!
En utrolig flott blogg har du, og det gjorde godt å lese dette innlegget!

Ønsker deg en herlig helg <3

Guro/MacMatre sa...

PS: Herlig at du skriver på nynorsk :)