.

Hei! Dette er den gamle bloggen min! Viss du trykkjer på bildet til venstre med fjøra, kjem du til den nye bloggen min!!!

Velkommen! :)


This is my old blog. Push the picture with the feather at your left, to visit my new blog!

Welcome! :)tirsdag 29. desember 2009

Raude tilståelsar i natta... ;)Jauda, her ER raud julepynt! Den store, skjønne nissen har mi snilde storesyster laga. Han står vanlegvis utanfor inngangsdøra saman med nokre mindre slektningar. Julehjertet fekk eg av draumetausa i julegåve. Ho har laga det på skulen. Og julesløyfene i år likar eg VELDIG godt. Dei er kjøpte hos Emmas Verden. Ho har forresten julesal frå i dag (når det blir morgen...) Raud er ein vakker farge; viss nokon lurte på mi meining om den saken! Har fått høyre at det er litt trist her utan farge på jula... ;)


post signature

5 kommentarer:

lisje astrid's husblogg sa...

Så enig med deg:)Litt raudt må vi ha:)Å ja,sløyfene er kjempe fine:)
Flink pie du har da:)Eplet faller ikkje så langt frå stamma;)
Ønsker deg ein god dag:)
klem frå Astrid:)

sigrid sa...

Å det hjertet til jenta di var kjempefint!
Ja litt raudt må vi ha ;-)

minishabby sa...

Hei kjære Elin!
Håper du har noen koselige romjulsdager. Siden dere ikke har hatt noen kjekke juler på et par år nå så håper jeg alt står til forventningene og mer til. Nyyydelige bilder du har sendt meg:) Tror bare jeg glemte å svare på det siste....?
Æsj, jeg har vært i en skikkelig deppeperiode da. Jula har ikke vært som forventet og det er nok mye min skyld også. Som du så søtt har skrevet til meg så håper jeg også at vi har fått barnet vårt til neste jul. Det strander nok aller mest på det. Hadde egentlig ikke ventet at denne ventetiden skulle bli så vanskelig.
Nok om det! Vil ikke deppe mer. Mye hyggeligere å spørre deg om du har hatt en hyggelig romjul:)
Stor Elinklem!!

Huset på terrassen sa...

Såå enig, litt rødt må man ha nå i disse juletider! Fine og stemningsfulle bilder du viser, som alltid :) Ønsker deg og dine et riktig Godt Nytt År! Klem Linda:)

Mitt hvite hus sa...

Kikker innom for å takke for alle flotte innlegg o9g alle de nyyyydelige bildene du har delt med oss...

gleder meg masse til et nytt blogg år med deg...
Godt nytt år..

klem Kerstin