.

Hei! Dette er den gamle bloggen min! Viss du trykkjer på bildet til venstre med fjøra, kjem du til den nye bloggen min!!!

Velkommen! :)


This is my old blog. Push the picture with the feather at your left, to visit my new blog!

Welcome! :)fredag 11. desember 2009

Innlegg nummer hundre :) Julehandel og GIVEAWAY :) Og AWARD?!

Sidan eg dreiv å skrytte av at eg hadde 100 innlegg for ei veke sida; er det fint at dagen er komen! Men her skal vi på julehandel; Mc.Dreamy er fri i dag, og Draumetausa skal få fri frå skulen klokka 10.30. Draumeprinsen skal på julebord med barnehagen i dag; det er fyrste gongen han sjølv har bedt om at eg skal finne fram finkleda :) Flott tiltak, borna skal til eit vertshus og ete og kose seg. Stivpynta, sjølvsagt! Draumetausa skal handle julegåver til oss, og skal gå åleine med mamma, og deretter med pappa. Ho har litt knapt med pengar, og lurte på om ho kunne låne litt av oss. :))) Vi skal prøve å kose oss, vi må vere heime til fire og henting i barnehagen, så effektivitet står øverst på huskelista. Vi fekk svineinfl.vaksine på onsdag, og har hatt ei vond arm alle tre. Draumeprinsen mumla om at han også hadde det, når han fekk sprøyta for ein månad sidan. Han sa aldri noko om det då ;) Lillebror ynskjer seg ting : -inne i leikebutikken, mamma! Men han fann ut at ein nattdress også hadde vore fint å få... -skal pakkane liggje ute, mamma? Draumeprinsen er litt forvirra over juletrea i hagen. Han har heldigvis storesyster på ni heile år til å forklare.

Eg vil igjen minne om GIVEAWAY her hos meg! Viss du har lyst på ei slik knaggrekkje, så trykk på linken, og legg att ein kommentar under innlegget du kjem til! :)
Ha ein FLOTT fredag alle saman!post signature

Og sjå kva som låg og venta på meg på bloggen min i dag!
"Elin sine draumesider en en utrolig flott blogg, fra A-Å. Elin er svært dyktig med ord og er en kjempeflink fotograf. Hun har en veldig vakker og gjennomført stil, både hjemme og i bloggen sin. Hun har et stort hjerte og viser at hun bryr seg om mennesker rundt seg. Deriblant meg! Hun er utrolig flink til å gi tilbakemeldinger og ros og begynner så smått å ta imot også;)Og fordi jeg har sett henne blomstre etter at hun begynte med bloggingen! Her er awarden jeg har laget, av et bilde jeg tok hjemme hos henne."

TUSEN TAKK MARIANNE! Dette varma VELDIG!!!

7 kommentarer:

sigrid sa...

Gratulerer med innlegg nr.100!
God handletur og kos dokke masse ;-)
Ha ei kjekk Adventshelg!!
PS: Takk for svar!

Idun.. sa...

Gratulerer med nok ein Award!! Eg berre signerar kvart eit ord!!! :D (og litt morro av vi posta innlegg nr 100 same dagen! hihi ;) )

Og du? Du e galen!!!!! Gjett om hjartet gjorde eit hopp når eg såg pakken i postkassa i går, og enda eit BYKS når eg pakka opp!! Nyyydeleg! Den kom kjapt opp på heidersplass over omnen på stua! I love it!!!
(kjeme eige innlegg så snart eg får tatt skikkelege bilete og får tid til å sette meg ned å skrive nokre velfortente heidersord ;) men spørs om det kanskje ikkje blir før mandag, for helga hos oss blir HEKTISK..! *stønn* )

Kos dykk på handel i dag! *stoor klem@

Livs Lyst sa...

Tusen takk for at du stadig tar en tur inn i min blogg! Kjempe koselig å lese dine kommentarer og oppmuntringer.

Og så liker jeg at du skriver på dialekt!!

Ha noen fine førjulsdager.
Hilsen Liv ;O)

Anita fra hjerterommet sa...

grattis med award og innlegg nr 100:)

Mitt hvite hus sa...

Nå har du kanskje kommet hjem fra handleturen-.Håper du koste deg..
grattis med award...

ønsker deg en fin kveld..

Klem Kerstin

lisje astrid's husblogg sa...

SÅÅÅÅ FORTJENT award!!Å den var kjempe fin:)
GRATULERER:)
Ønsker ei kjempe kos helg til deg og dine:)
Klem frå Astrid:)

Marianne sa...

Kjekt at du vart glad!

Ka du meinte, skal e få eit anna bilde? Trudde det var det med lysa e, men det stod jo ikkje noko på det da..

Ha en fin kveld, søta!

Tenker du har kosa de på shopping! Her er det kjøpestopp....

Klem