.

Hei! Dette er den gamle bloggen min! Viss du trykkjer på bildet til venstre med fjøra, kjem du til den nye bloggen min!!!

Velkommen! :)


This is my old blog. Push the picture with the feather at your left, to visit my new blog!

Welcome! :)onsdag 9. desember 2009

Henting av juletre, og ynskjer for framtida...

Det vart ein god dag! Og no har eg vore og henta eit lite juletre på formiddagen. Til dokke som lurer, så har eg det enkelt med tanke på avstandar. Dagens bilder er tekne tre minutts gange frå huset vårt. Sjøen er fem minutt unna. Fjellet er fem minutt unna med bil. Så eg har ikkje så veldig mykje arbeid med å finne tema og lokalisasjon :) Men ho Elin kan no ikkje berre klippe med seg eit juletre? Til det er skogen for vakker. Så inni boblejakka i silkepapir, har eg med meg nokre av skattane mine... I løpet av eit par minutt er eg klar. Det tar ikkje lang tid... Så kjem det 43 kjappe avtrykk på Canon`en. Og heimatt ber det. Her inne finn eg tjue bilder i dag som er skarpe, med godt lys og etter min smak. Redigeringa tok ca.femten minutt. Og no sit eg her, svært glad og spent på om eg når ut til nokon i dag? Og for å skape rette stemninga i skogen ved elva, kan det vere lurt å skrive litt om korleis ein kjenner det i hjertet sitt, når bilda blir tekne...Tussmørket under granene sveiper mildt rundt niande desember... Fukta frå elva tryllar fram skogen sin eigen pynt. Ørsmåe doggdråpar funklar vakkert på moseputa... Vatnet i elva breiar kåpa si over lyng og gras. Stille, stille finn vatnet vegen nedover skura svaberg, skapte gjennom åra som har gått...
Eg kjenner roa senkje seg. Tankane sviv avgarde til farne tider, då desse trea høgt over meg stod små og spinkle, og venta på jul... Tidene kjem, og tidene går. Ynskjelista mi er enkel i dag. Eg håper at borna våre kan sitje slik ved elvar i framtida, og glede seg over funklande doggdråpar og førjulstid...Med ynskje om ein fin onsdag til alle dokke gode bloggvener!


post signature

11 kommentarer:

Anette Willemine sa...

Så vakre bilder og tekst. Du er så dyktig til å fange den rette stemningen i bildene dine!

Ønsker deg en deilig dag!

Med ønske om en deilig dag!

Anette Willemine :)

Lise Dagrun sa...

Du er utrolig flink - både med ord og bilder! Kjenner at jeg holder på å bli avhengig av bloggen din - må innom hver dag for å se hvilke herligheter du har å by på denne gangen!

Takk for at du deler av gledene dine, det setter jeg stor pris på!

Emmas Verden sa...

vise ord..jeg bekymrer meg litt for framtida til mine kjære små..
vi må ikke være så raske til å kaste alt..vi må ta vare på det vi har og tenke på dei som skal leve her etter oss!!!
ønsker deg en fin dag Elin..kos deg og nyyt den ;)
klem Anne***

Mira sa...

Takk! Det var VAKKERT!
Ønsker deg ei fin veke.
Klem fra Mira.

Marianne sa...

B E A U T I F U L
-as usual!

Klem

Anonym sa...

Gratulerer med 5000 besøk! Lykke til med fremtiden og husk at dagen i dag er berre i går i morgon;-)

Mvh Metusalem.

Mitt hvite hus sa...

Vakkert..du må bo så idyllisk til..den lille fossen og juletreet var virklig vakkert motiv...


Klem Kerstin

marita blücher sa...

Hej Elin,
Så roligt att du blev nöjd med dina inköp ! Tusen tack för din rara hälsning hos mig och vilka sagolika bilder du bjuder på.
Ha det så gott.
Varma kramar/
Marita

Hespe sa...

Hei kjære du!
Sååå flotte innlegg du har postet siden sist jeg var innom - helt fantastiske!! Du tar nydelige bilder, og skriver så fint - ja du "når" meg iallfall... .:o)

Så herlig å kunne ha så voksne venner - enig med deg, at vi har mye å lære av de. Ikke minst har de en viktig historie å fortelle, om tider som var, og som er veldig, veldig fjern i forhold til tiden vi har nå...

Desember skrider fort frem, og selv om jeg ikke stresser, så får jeg da ikke gjort alt jeg vil - blant annet blogge går det tregt med, og de daglige bloggerundene er veldig amputerte. Men kooooser meg masse, og det er viktig nå i disse førjulstider :o)

Ønsker deg strålende flotte adventsdager videre - nyyyyt!!!!

Stor go'klem fra Hildegunn

sigrid sa...

Takk ;-)

Karin sa...

Nydelig Elin,helt nydelig :-) Du gleder min hverdag med dine bilder å den fine teksten (å dialekta di :-) Ha en kjempefin uke. Klem fra meg