.

Hei! Dette er den gamle bloggen min! Viss du trykkjer på bildet til venstre med fjøra, kjem du til den nye bloggen min!!!

Velkommen! :)


This is my old blog. Push the picture with the feather at your left, to visit my new blog!

Welcome! :)søndag 22. november 2009

Mineralvatn og kjøpte peparkaker på ein sundag...

Det ser ut til at sola skal kome fram igjen i morgen, så sjølv om regnet har gitt seg, blir det eit inne-innlegg i dag også. Alle i heimen er i søndagsmodus. Det er godt å gjere som ein vil; og vi har ganske ulike interesser :) Men alle ser ut til å vere nøgd med sitt eige styr og stell, og ingenting er betre enn det! Draumeprinsen har funne fram tusjane sine, så der er ikkje eit knyst eingong frå den kanten! Mc.Dreamy les aviser, og draumetausa er ute på besøk hjå veninner.Og mor sjølv... dokke kan no lure på kva ho gjer når ho får fred og ro... ;) Kameraet heng i alle fall rundt halsen, og så er det eit styr ei lita stund. Men ikkje så lenge. Eg er ei veldig rastlaus sjel, med lita trott... Så når nokon spør om eg bruker heile dagane mine på blogginlegga, så er nok det heilt feil. Men det er SÅ kjekt! Akkurat no når eg skal sjekke dagens fangst, har eg sommarfuglar i magen. Er der noko blinkskot? Eg har laga eit kremmerhus av hønsenetting, inspirasjonen fann eg hjå Magny! Supre idèar kjem trillande på rekkje og rad frå den flinke dama! Setter utruleg stor pris på Magny sine mange smil og gode ord! I dag er det peparkaker i kremmarhuset, men dei er ikkje heimelaga... Litt tidleg for julebakst enno synes eg. Elles er det gamle brusflasker som poserer, saman med andre kjære ting i ei nyinnkjøpt setjekasse. Håper du har fått litt julestemning, det har eg! Men eg trur det var lukta ta levande lys og peparkaker som gjorde utslaget i dag! :)

Ha ein kjempefin sundag alle saman!post signature

9 kommentarer:

Hulda sa...

Mye fint! Syns at det bildet der du viser de lysene var helt skjønt. Flott den lykta også, der man ser bildet gjennom glasset. Mange fine bilder her, Elin! Ja, det er godt med søndag!

Hulda sa...

Skikkelig stilig kremmerhus, med lekre detaljer!

Magny sa...

nydelige glimt, synest eg så et kremmerhus av hønsenetting... me like..¨¨¨*

klemmer

Karin sa...

Med fare for å gjenta meg selv :-) Nydelige bilder... Å dialekta di er så koslig å lese. Forstett med den du :-)

Lilla huset på prärien sa...

Hej!

Tusen tack för dina vackra och mycket snälla ord på min blogg. Jag blev jätteglad. Du visar härliga julebilder tycker jag. Längtar tills jag får sätta igång och pynta lite här hemma. Denna helgen blev det mycket städning men det känns så skönt nu efteråt!

Kram Jenny

Beate sa...

åå, nydelige, stemmningsfulle bilder!!

jeg gleder meg også veldig til julepynting i år.

klem Beate

Drømmen om en eplehage sa...

Du er rett og slett en kunstner, vet du det!?!?!?!

Skikkelig ustabilt nett her, så jeg må kjappe meg. Ringe Relacom i morgen og håpe, for de sin skyld, jeg har fått roet meg ned i løpet av natten. Dette luker milelangt surt innlegg på bloggen min hihihi!

Rolige søndager, slik du beskriver,er helt ubeskrivelige!
Ha ei skjønn uke, kjære du :o)

Klem!

PS, La meg til som følger. Har ikke sett du hadde gadgeten før du nevnte det. Tips: Leggen den høyere opp på bloggen din så ser flere den. Smask!

Loccitane sa...

Hei, Elin.

Det er mitt første besøk hos deg, MEN definitivt ikke det siste.
Bloggen din er nydelig.
utrolig masse fine bilder og innlegg. Kreativet mennesker er noe av det beste jeg vet :)

Ønsker deg en kjepe fin uke frem mot advent, som vi alle gleder oss til herinne.

Klem fra en ny følger.

Line

atinybitofheaven sa...

Utrolig søt blogg du har :-)

Og for noen fantastiske bilder!!

ha en flott uke..

klem