.

Hei! Dette er den gamle bloggen min! Viss du trykkjer på bildet til venstre med fjøra, kjem du til den nye bloggen min!!!

Velkommen! :)


This is my old blog. Push the picture with the feather at your left, to visit my new blog!

Welcome! :)torsdag 26. november 2009

Julestemning i slutten av november?

Eg sat og leste blogginnlegg før i dag, og ser at mange er i full gang med pynting til advent. Og eg hadde nok også vore komen litt lenger, dersom eg kom meg til ein blomsterbutikk. Men enn så lenge, er eg heime med denne tullete nakken min. Ei som les bloggen min, lurte ein dag på om eg snart var ferdig til jul? :) Det kan vel sjå sånn ut med God Jul-skilt i midten av november, og englar i fullt driv ved inngangsdøra... Men her er ikkje så mykje pynt enno? Vil du sjå? Eg har gått ein runde på kjøkken og stove, og leita etter julestemning. Boka eg viser, fekk eg til jul i fjor. 2008 var eit tøft år på mange måtar, og det var ikkje fritt for at ei tåre rann når min kjære (som ikkje synes han får til å kjøpe presangar til meg) hadde kjøpt denne til meg. Berre tittelen hjalp på humøret mitt. Ho inneheld små tekstar om mor, og kor viktig mammaene er... Kalenderbladet for november er også litt julete. Det er draumeprinsen som står bak meisterverket :) Ellers  har eg fått tomme medisinglas frå mi snille naboveninne Therese! Tusen takk! Eg vart så inspirert av Anita, og laga nokre små sukkersøte pynteglas i går kveld. Sjølvsagt med lerkekongler og kvite perler! LOVE IT!!! Har forresten fått tilgang til eit heilt NYDELEG lerketre, og skal plukke greiner til krampa tek meg! :) Har også tatt bilder av bakveggane på glas-skapa på kjøkkenet igjen. For det er no juletekstar der! Den avlange trekassa, som er ei gamal verktygkasse, fekk eg av ei snill, gamal dame i helga. Eg blei SÅ glad. Ho stod og rista på hovudet, og kunne ikkje forstå min entusiasme... ;) Må be henne på kaffi og julekaker, og vise kor flott kassa gjer seg i vindaugskarmen, saman med kritkvite, blomstrande orkidear. Lerkekransen har fått plass ved sidan av tallerkenskåpa. Konklusjonen er vel at her ER litt Elinjulestemning? Forresten; no har fleire av jule CD`ane mine fått kome opp av skuffa. Maria Arredondo og Josh Groban sine nydelege stemmer rungar utover mitt interiørlandskap i dag :)

Ha ein jønå god torsdag! :)

post signature

10 kommentarer:

Idun.. sa...

Åhh! Eg vil og ha tilgang på eit lerketre!!! :O

hehe interiørdamer har engasjement for en del ting som ikkje alle andre forstår ;)

Ha ein knallfin dag Elin, eg skal heim å pleie pasienten om ikkje lenge ;) *klem*

Magny sa...

spennende bilder atter en gang....
go helg!
magny

Anita fra hjerterommet sa...

Tusen takk for utrolig koselig kommentar på bloggen min!!

Så kjekt du likte jule headeren min!
Og du at jeg kan inspirere andre er hele mitt "mål" med bloggen min. Har gått mange runder med meg selv på hvorfor jeg egentlig skal ha blogg og konklusjonen jeg alltid kommer til er at det er for at andre kanskje skal finne litt inspirasjon til kreativitet og skaper glede.

Så søte medisinglassene ble:) Når ungene skal i bursdags besøk lager jeg en liten hjemmelaget eske og ruller en pengeseddel og puttet i antibiotika flasken som igjen blir lagt i esken.. Alle som har fått slike små flasker blir veldig glad, han ene gutten puttet flasken rett i akvariet sitt og små fiskene koste seg med å svømmer inn og ut av flasken. Det er slike små ting som gjør meg glad hi hi.

Kjedelig å plages med vond nakke, håper du snart blir bedre! Og så heldig du er som har fått tilgang til et lerke tre.. kjenner at det har jeg virkelig lyst på også:) hi hi

Har fått besøk av mine foreldre som skal være her en ukes tid, har ikke fortalt de at jeg har blogg.. burde jeg det? Har du fortalt venner og kjente at du har blogg? Føler på en måte at det er litt skrytete med blogg, men jeg har hatt bare så fantstisk flotte stunder etter at jeg ble en blogger. Jeg har fått utrolig mye skape energi og humør og "livsgleden" har steget betraktelig.

Dette ble jo en veldig lang kommentar fra meg da.. håper du ikke har sovna mens du leste hi hi. Vi blogges Elin:)
Klem fra anita

My home is my Castle - by Kari sa...

Nydelige bilder Elin :)

Klem,KAri

Lycheli sa...

Så julete og fint du har fått det inne hos deg :) Også på bloggen!!! Ble rett og slett grepet av stemningen jeg - enda du kanskje ikke har rukket å ta av med julepynten enda ;)

For en koselig gave samboeren din kom med i fjor. Herlig tittel på boken og den sier jo alt - og som gave fra han du er sammen med sier den jo mer en tusen ord spør du meg :) Skjønner godt at du ble glad!!

God bedring til nakken! Håper det ikke er for ille :)

Klem Lycheli

Emmas Verden sa...

nydelig bok..så kjekt å få sånn ei fin gave :) mammaer e gode å ha ;)
håper du snart får skikk på nakken din..ikke godt dette Elin :(
nå er det MASSE zinkhus i butikken..høge,små,runde ja mange flotte..berre å ta seg en tur ;)
god bedring Elin!!
klem til deg ;)
Anne***

Mitt hvite hus sa...

Herlige bilder...Jeg virkelig nyter de ELIN...

Klem Kerstin

Lycheli sa...

Hahaha:) Kanskje er det julevonde spøkelser som har gjemt formene for deg! hihi:) Jammen godt du fant de! Er veldig spent på esken jeg får "tilbake" og om det jeg tror ligger i den FAKTISK er der! Haha!

Gratulerer med 2 mnd jubileum :) Blogging kan være fin "terapi" det altså - til og med når det "bare" handler om puter og lysestaker.

Ble så glad for å lese at du nå skal ta tak i dine drømmer - for det er jo det livene våre er for tenker jeg - å leve ut det vi drømmer om. Den mest effektive måten å gjøre det på for meg har vært å kjenne etter og visualisere hvordan jeg vil ha det i for eksempel i en jobb, hjemme, i vennskap, forhold etc. Ikke så mye hvordan det "ser" ut men hva jeg føler i drømmesituasjonen, og det har gjort underverker altså! Plutselig så trer de viktigste drømmene frem helt av seg selv og prioritering blir ikke så nødvendig:) Spent på hva som "drømmer" seg frem i fronten for 2010 for oss begge! :)

Klem Lycheli

lisje astrid's husblogg sa...

Så mange herlige bilder(Som vanleg;)
Vil ønske deg ein kjekke dag:)
Klem frå Astrid

minishabby sa...

Jeg kom i hvert fall i julkestemning nå. Passer i grunn bra siden jeg skal på julebord i kveld;)
Jeg har forhørt meg litt rundt da og ingen har lerketre. Så da får ejg ikkeprøvd meg jeg. Men hvis du kommer nedover på traileren så venter jeg:) Hihihi. Så det for emg.
Disse mannfolkene slår til noen ganger. Kjempekoselig gave han kom med.
Håper du får en fin helg Elin og at nakken er snill emd deg.
God Elinklem!