.

Hei! Dette er den gamle bloggen min! Viss du trykkjer på bildet til venstre med fjøra, kjem du til den nye bloggen min!!!

Velkommen! :)


This is my old blog. Push the picture with the feather at your left, to visit my new blog!

Welcome! :)onsdag 11. november 2009

Detaljar frå eit kjøkken ein onsdag formiddag

I dag er eg så heldig at eg får besøk av Marianne, og hennar vesle sjarmør Aksel. Alltid kjekt når vi er i lag! Marianne er kjempeflink å fotografere; så viss dokke synes at bilda mine er fantastiske i morgen, ja så er det for at Marianne har lært meg nokre triks i dag ;) He-he. Trur vel ikkje at det kjem sånn over natta, nei! Tok helgevasken i går. Ikkje for komande helg, men for den som var... Eg held også på å vaske klede i går, og la saman på kjøkkenet i går kveld. Fekk nesten sjokk i dag; eg veit det er mykje støv i nyvaska klede, men du verden! Våre mørkebrune benkeplater hadde tatt imot alt som hadde senka seg frå rommet i natt. Men det er no snart helg igjen... ;) Har du lyst å sjå fleire detaljar frå kjøkkenet mitt? Har tatt runden nokre gongar før, men det dukkar stadig opp nye fotogene ting. Her er ein handfull yndlingsting igjen!Har fått ein slags mani på å finne gamalt kjøkkenutstyr i haust. Dette er ei langpanne frå ein Grepakomfyr, som drog sitt siste pust for fleire titals år sidan. Herlig sleten, og litt rusta i kantane.Tavla er ein innertiar, og kjøpt hjå Emmas verden. Gleder meg til å feste advent- og seinare julepynt på henne. Ho har fått plass over vår heller stygge Dovre ovn, og eg synes at heile ovnshjørnet har blitt kvikkare etter at tavla kom opp!


Ein liten tur innom tallerkenskåpa, som eg har vist før. I midten eit lokk med hjerter frå Emmas Verden. Krydderglasa er bruktfunn, og er produsert av Egersunds Fayancefabrik.
Lykta, som er i bruk dagleg, kjøpte eg i sommar hjå Herlighet i Spjelkavik. Denne butikken redda oss på mange måtar etter husbygginga vår, for der var det råd å få kjøpt stæsj i stål til huset, utan å gå konkurs :) Har vore kunde der i over ti år. Det er veldig kjekt å sjå utviklinga butikken har hatt, og eg gleder meg på eigarane sine vegne for at butikken blomstrar og blir oppdaga av stadig fleire. Faceliften med nytt navn og nye fargar, gjorde seg nok også. Det er akkurat denne mixen med lykta som gjer meg glad, at alle dei gamle tinga mine, får følgje av ny, enkel design. Det kan sikkert vere frykteleg å sjå. for nokon som svergar til den romantiske stilen. Men det å finne sin stil, bør vere veldig individuelt! Det er no dette det handlar om; å kunne vere original på sin eigen måte!

Ha ein flott onsdag!post signature

3 kommentarer:

Magny sa...

...hei på deg..!
herlige ting du har på kjøkkenet dit,- ting meD sjel...
nydleig kjøkken også , vet eg du har...

klem og kosELig kveld..

magNY

lisje astrid's husblogg sa...

Hei:9Kor kjekt altso:)Kar du er ifrå da?Er ofte innom Moa på desse herlige butikkane der:)Tante Brun og Herlighet er absolutt favorittane:)
Likar kjempe godt bloggen din og:)
Gleda meg til å følge med:)
Ønskar deg ein herleg onsdagskveld:)
Klem frå Astrid

Lycheli sa...

Elsker blandingen av nytt og gammelt!! Syns det gir interiøret et helt eget liv:) Flotte ting du viser frem altså!

Klem Lycheli