.

Hei! Dette er den gamle bloggen min! Viss du trykkjer på bildet til venstre med fjøra, kjem du til den nye bloggen min!!!

Velkommen! :)


This is my old blog. Push the picture with the feather at your left, to visit my new blog!

Welcome! :)søndag 28. februar 2010

Takk! :)

Eg er veldig heldig. Så mange koselege menneske er innom bloggen min, og tek seg tid til å leggje att helsingar og kommentarar. Dette er uten tvil ein av dei viktigaste grunnane til at eg bloggar kvar dag. Og som eg har sagt tusen gongar før (nesten) : eg bloggar for at det gir meg glede, ikkje for at eg kjenner press om å måtte gjere det! Eg elskar å fotografere, og eg er kjempeglad i å halde på med interiør. Huset ber meir og meir preg av gamle gjenstandar, og avslutningar med fransk touch. Og meir er i emning.


Så når eg fyk rundt her og zoomar inn motiva mine, er det på ein måte løn nok når dei er ferdigredigerte, og kjem fram på bloggen, saman med musikken eg brukte når eg laga dei. For det er vesentleg for meg. Musikken er ein del av mitt kreative eg. Men etter nokre timar er alle kommentarane der. Eg huskar godt når eg venta og venta og venta... Kom nokon til å skrive noko? Var innlegga mine bra nok?


Som om ikkje dette var nok, får eg awardar også TUSEN TAKK  til Anki med Landlige hjem, og Anine for at dokke tenkte på meg :)


Eg har fått denne fleire gongar før, så eg fortel ikkje meir om meg sjølv :) Legg heller ved ei ekstra helsing til alle nye bloggarar eg er blitt kjend med siste vekene! Stå på! Der er så mange flinke damer som held på å lage seg nye, små univers! :) No er det på tide å finne senga, og sove godt og vere klar til ein ny måndag, og ei ny veke! Eg har det allereie travelt oppe i hovudet. Og DET er ei god kjensle! Kreativt stress er meir moro enn anna stress :)God natt! :)
3 kommentarer:

Kristine sa...

Kreativt stress er helt suverent! Bortsett fra at jeg planlegger store deler av natten i stedet for å sove ;)

Takk for fine ord, Elin. Og god natt til deg også :)

Klem

Lykkehjemmet sa...

Alltid like koselig å besøke deg her på bloggen!! Og setter stor pris på komentarene du legger igjen inne hos meg.
Blir veldig inspirert av alle de flotte bildene du tar!! Mange flotte motiver også!!
God natt til deg!!
Ha en flott uke!
Klem Mona

Anette Willemine sa...

Da ønsker jeg deg en god natt!

Klem
Anette Willemine