.

Hei! Dette er den gamle bloggen min! Viss du trykkjer på bildet til venstre med fjøra, kjem du til den nye bloggen min!!!

Velkommen! :)


This is my old blog. Push the picture with the feather at your left, to visit my new blog!

Welcome! :)fredag 5. februar 2010

Sweets for my Sweets! :)

Hei! Her kjem veka sitt første skikkelege blogginnlegg! Eg har brukt dagane godt, og fått gjort mykje. Først må eg berre få presisere; det kunne høyres ut som om eg er ein godt befesta bokskrivar. Det er eg altså IKKJE! ;) Eg lo godt av teksten eg hadde lagt ut, når eg verkeleg tenkte over kva eg hadde sagt offentleg. Det er det som er så farleg her inne; som dei i Big Brother huset gløymer kameraene, gløymer eg alle som les alt eg skriv. Og det er nok nokre som kjenner meg, som tenkte på måndag: Åja, skal ho gi ut bok no? Det skal eg nok ikkje. Men eg har drøymt om å skrive ei bok, sidan eg var lita. No er eg godt i gang, og eg veit at der er firma på nettet, som bind inn manus. Det er det som er planen. Så har eg mi eiga bok på stova. Eg er svært oppteken av å fullføre ting no. Har vore så mykje halvferdige ting rundt meg siste åra. Eg har gjeve opp så mange prosjekt. Difor er det ekstra viktig å bli ferdig med denne boka mi. Eg har også slutta å drikke lightbrus denne veka. Eg har vore hekta i 25 år... Veit ikkje om det er håp for denne aspartambefengte kroppen min, men eg prøver. Eg har hatt skikkelege abstinensar kvar dag. Så når det har vore som verst, har eg logga meg på her inne. For eg sakna verkeleg blogginga. Eller rettare sagt alle dokke som er så hyggjelege. Eg trengde anna fokus. Men noko skikkeleg innlegg, DET har eg klart å halde meg unna. Har ikkje brukt kameraet. Det ligg litt fornærma nede i bladkorga her, og ser på meg med trist linse... "Har ho gløymt meg?" Men i dag skal det få kome til nytte igjen. Eg har teke ei oppfordring frå Hilde H, på å vise fram ein del ting eg har laga av gamle franske aviser. Til no har eg avbilda kor flotte dei ertil bordpynt, på kremmerhus og som gardiner i gangen. I dag presenterar eg ein prinsesseboks. Det er lett å skifte tema, det er berre å variere fargar på tilbehøret! Eg har limt avispapir på ein pappboks. Deretter revet opp silkepapir, og brukt blonder. Rosene har eg laga av restane av silkepapiret. Slik som ein lagar marsipanroser. Dagens tema er helg og snop, som vi kallar det. Det er lov på fredags ettermiddag. Heldigvis er ikkje borna våre så opptekne av sånt. Men lekre fargar; DET er det på godteriet! Aviser og kort kan du finne på NETTBUTIKKEN til Hilde.
Kortet på veggen og glasklokka m/kort, har eg kjøpt hos Emmas Verden :)


Sweets, for my sweets...
Ha ei fortryllande helg!


19 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Nei og nei og nei for en vakker eske du har laget......søøøøøøøøøøt.......
Du har jammen en del skjulte talenter Elin....(ikke skjult lenge da) :)
Hadde akkurat tenkt og gå inn og skrive en hilsen til deg.....så poppet det opp en nytt innlegg:)
Det er jo ikke feil og si at du skriver bok.....det er jo det du gjør!!:)
Ja...kameraet ligger vel der og vannsmektas stakkar:)
Kos deg masse i helgen snuppeluri:)
jeg skal på overnatting og middag og vin til en venninne hjemmenifra:)
GoeVarme klemmer fyker ivei over fjellet:)

Anonym sa...

Kjempesøøøte boks:)
Nydelige bilder:)
God helg!
Klem Nina

Minka sa...

For en utrolig flott boks....

Marianne sa...

Kika så vidt innom, nydelige bilete! Superskjønn rosafarge. Ser du har kjøpt band på buda du og:) hihi.

Klem og Fin Fredag til deg og dine!

Lise Dagrun sa...

Du og du så lekkert! Slike bokser skal jeg lage til to små nieser som fyller år - tusen takk for ideen, Elin! Har ikke fransk avis, men japansk - det går kanskje godt å bruke den også?..
Godt å ha deg tilbake igjen!!
God helg til deg og dine!

Linneas mamma sa...

Så fiiiiin boks du har lagd!!! Kreativiteten sjølv seg eg.. Kjekt å ha deg tilbake. Klem

Emmas Verden sa...

hei Elin ;)
det er godt å gjøre ting ferdig..jeg har en tendens til å begynne på flere ting samtidig og da blir noe som regel liggende uferdig..sånn er det bare ;)

vakker eske og flotte bilder..kreativ som du er ;)

jeg er hjemme idag med Ask..han er litt piggere men ikke frisk nok til barnehagen..
vi har kosa oss og baka boller og vaniljeboller ;)
kos deg i helga!!!
klem til deg..
Anne♥♥♥

naturglede sa...

Så lekkert! Du er da så flink. Skriv og bind inn boka di, det er lurt. Det har jeg også gjort, og de blir så fine.Gleder meg over å ta dem fram for meg selv. Lykke til. God helg!

Britt-Inger sa...

Vilken underbar blogg du har, hur mycke fint som helst!!! Och vilken musiksmak du har...man blir lyrisk. Här har jag nu suttit och lyssnat och tittat bra nog länge... ;)
Trevlig helg.
Kram.

Kristine sa...

For en nydelig prinsesseboks du har laget! Du er virkelig kreativ, Elin :)

Lykke til videre med boka di. Og god helg til deg og dine.

Varm klem

LykkeLise sa...

DET var en nyyydelig boks da:):) Så utrolig flink du er!:)

Sånn vil jeg lage også...hehe..:)

Var innom Panduro igår, og de hadde fått inn masse påskepynt allerede...har lyst til å lage noe sånt også...viktig å starte i god tid;)

Klem Lise

lisje astrid's husblogg sa...

Å JØYE MEJ!!!!No he du gjordt det igjen!!!Skapt kunst!!!!Diggar deg og dine kreative ......
Slik vil eg og få til:)
Tusen takk for gode ord frå deg<3
God helg til deg og:)
NYYYYDELEGE BILDER!
Akkurat det augene mine trengte no!
Klem frå lisjå<3

Fro sa...

Så nydelig boks du har laget! :)

Og jeg som trodde du skulle gi ut bok, da, så vi kunne gå i butikken og kjøpe den...uansett moro å skrive, da! Er noen halvferdige prosjekter som ligger og slenger her også, ja. Skulle gjerne tatt tak noe og blitt ferdig, men tiden strekker liksom ikke helt til synes jeg.

Ha ei strålende helg!
Klem

Lycheli sa...

Jippiiiii!!!! :) I dag når jeg sjekket postkassen så lå jammen meg hentelappen der! Spent tråkket den lille og jeg inn for å hente posten og spenningen bare steg på vei hjem før vi hev oss over gaven og ribbet av papiret ;) GJETT om jeg ble glad!!! For et NYDELIG skilt (hvis det kan kalles det da). HELT perfekt!!! Så nå må jeg bare finne en verdig plass :) TUSEN TAKK!!!

Du er så kreativ og flink altså!!! Hvordan gikk forresten sist møte? :)

Klem Lycheli

naturglede sa...

Hei igjen. Jeg har skrevet barnebok og diktbok som jeg har trykt hos Foto Knudsen og ei barnebok hos Japan Photo. Japan hadde fine muligheter med bøker helt opp til 130 sider, så det passet meg bra.Det koster litt,men det er det verdt, for at jeg kan ta fint vare på mine ord til barn og barnebarn. Gøy er det også når en sitter der med ei flott bok. Det blir veldig personlig.Ei bok på ca. 40 sider koster mellom fem og sekshundrekroner.Lykke til.

Hjemmefruen sa...

ELSKER BILDENE DINE!!!!!

god helg, herlige deg!

Camilla Jin sa...

For en herlig, nydelig og romantisk boks! Jeg forelsket meg i den ved det første bildet!

Flinke Elin! Godt å ha deg tilbake i bloggverdenen for fullt ;)

klem, camilla jin

gry sa...

herlige bilder...ser du har teft for det.:-)

Landlige Hjem sa...

Så herlig uro du har laget, riktig vakker! Du har en kjempe flott blogg med masse kreativt!
Kommer tilbake til siden din, helt klart. Håper det er greit at jeg legger meg til som følger ;-) Jeg er veldig ny på dette med blogging, kommer vel inn i det håper jeg ,-) Takk for titten

Med ønsker om en god helg!

Anki