.

Hei! Dette er den gamle bloggen min! Viss du trykkjer på bildet til venstre med fjøra, kjem du til den nye bloggen min!!!

Velkommen! :)


This is my old blog. Push the picture with the feather at your left, to visit my new blog!

Welcome! :)onsdag 3. februar 2010

Plutseleg innom, med ein Ny award!

Eg er så ny her inne, at eg ikkje er klar over korleis dette med awardar fungerer? Eg veit at det er Hulda med bloggen Husfruas memoarer, som har laga Kreativ blogger-awarden som går rundt her inne no. I dag har eg laga min eigen, så får eg bli tilgitt, viss det er reglar for sånt, som eg ikkje kjenner! Min award skal gå til medbloggarar du setter stor pris på, og eg håpar vi kan spreie gode tankar utover det ganske land, og vidare, før Valentinsdagen 14. februar. Det følgjer ingen oppgåver med denne awarden; men eg håper du fortel mottakaren at du setter pris på henne/han.

Mine fem roser går til ElinAnita, Anette Willemine, Idun, Marianne og Astrid. Og eg kunne delt ut MAAANGE fleire. Men desse damene får i oppdrag å gje fem roser vidare.
Dei får rosene av meg, fordi dei legg ut mange gode innlegg, og dei kommenterar med gode ord, det eg prøver å formidle! OG dei har vore med meg i lang tid. Versågod! Bildet er mitt, difor står det Draumesidene nederst.
Problemer med kopieringa? Sei frå til meg.10 kommentarer:

lisje astrid's husblogg sa...

ÅÅÅÅÅÅÅH!!!ELIN<3
Du er såååååå god:)
Ja,dette varma og gleda<3
Eg var snarast innom bloggen og las kommentarane:)Å dei varma:)Her i heimen ligg alle rett ut med spysjuka...Alle 5 på ein gong...Det er faktisk litt vanskeleg!Mamma mi har og blitt smitta(ho passar Olav når eg er på jobb)Heldigvis for to bad og finke jenter..
Håper du får skrive i boka di;)
TUSEN TAKK,du kjære<3
Klem<3

lisje astrid's husblogg sa...

Ja,problemer med kopieringa..Men,eg trur du har forklart meg det før...Men,i dag står det stilt...

Minka sa...

Var en kjempe flott award du har laga og gitt bort...

Mitt hvite hus sa...

Så nydelig award du har laget...'

=)

lisje astrid's husblogg sa...

Slik var det ja:)
Awarden er vanvittig fin!NYYYDELEG bilde:)

Takk igjen:)

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Huff dette var nesten skummelt....jeg har sittet og tenkt på at jeg skulle lage en award som skal deles ut på en mer personlig måte...så kom du meg jaggu i forkjøpet he he he merkelige greier....to sjeler en tanke:)
Tuusen tuuusen takk skal du ha....den skal jeg ta med meg på bloggen....og finne fem nye.....må tenke seg litt om...men men..:)
Ja...jeg må si uka di går fort he he ...jeg trodde min gikk fort jeg:)Var liksom noe som manglet på formidagen når jeg ikke så navnet ditt på nye innlegg:)
Håper det går bra med skrivingen....jeg blir så nysgjerrig???!!!!:)
Kos deg snuppelure...
VarmeGoeKlemmer sendes over vinterlandet:)

Anette Willemine sa...

Tusen takk, kjære Elin! Nå ble jeg glad og rørt for award og for pene ord. Også så hyggelig at det er du som har laget den. ♥

Nå skal jeg finne noen fine kandidater som kan bli glade for den fine blomsten.

Håper du er full av gode ideer og skrivekløe, og at du får litt ro til å tenke. Og aller mest håper jeg du koser deg med skrivingen.

Takk for gode ord om Børre. ♥

Varm klem til deg min venn ♥
Anette Willemine

Hulda sa...

Kjempetøff den skrivemaskinen du viser. :) Fine taster. Jeg bruker å legge ut ca tre innlegg pr uke, noen ganger fire. Folk skal jo ha tid til å se innleggene, tenker jeg, før jeg lager nye. :)

Marianne sa...

Åååååå så koselig, tusen takk, vennen!!! Kjempefin var den.
*varmer om hjertet*

Går det bra med skrivinga??
E fekk litt sånn behov for bloggferie e og... men det pleier ikkje vare så lenge.

No skal e i lysløypa og trimme rompa;)

Ha en fin fin kveld, søte deg.

Kosemoseoverdose- klem fra Marianne

Hespe sa...

hei venn!
Så fin award du har laget da!!!

Håper du har hatt en flott uke så langt! Jeg har vært til Holmsbu på seminar de siste to dagene, og derfor vært litt fraværende. Har hatt det kjempefint!

Ha en fin kveld videre!

Klem fra Hildegunn