.

Hei! Dette er den gamle bloggen min! Viss du trykkjer på bildet til venstre med fjøra, kjem du til den nye bloggen min!!!

Velkommen! :)


This is my old blog. Push the picture with the feather at your left, to visit my new blog!

Welcome! :)torsdag 11. februar 2010

Lego-date :)

Lillebror og mamma var heime åleine i går kveld. Vi hadde bestemt at vi skulle leike med lego :) Eg har prøvd å slå av tv`en minst ein time før leggjetid denne veka, i eit forsøk på å få til meir vanleg leik. Og då må eg også bli flinkare til å sette frå meg pc`en og vere med på moroa. -viss du skal ha pc`en, så vil ikkje eg leike med deg, var beskjeden når eg var innom bloggen :) -skal du berre ta bilder no då? Skal du ikkje byggje med meg? Så då måtte eg leggje vekk kameraet også. Og vi hadde ei fin stund. Huset vi bygde vil eg seie var i funkis stil, med mange vindauger. Og uten tak. Praktisk i Legoland... Plutseleg kom ein Turtle og angreip mannen og hunden,  som sat fredeleg på toppen av bygninga, og reiv ned ein heil vegg... Veit ikkje om slikt kan takast på vanleg husforsikring? Vel, vel; lillebror og eg har avtalt ny lego-date i kveld ;)
Håper dagen din blir god!


11 kommentarer:

Hespe sa...

God morgen Elin!
Så koselig dere hadde det da!Godt å høre at lillegutt har vett til å gi beskjed om at nå må du leke med HAN. Er nok lett å "lulle" seg inn i sitt eget, og glemme...

Tusen takk for alltid koselige besøk hos meg Elin - jeg setter sååå stor pris på deg! Så gøy at du skal til bygda mi til påske da. Er det Kjell sin hytte eller? I så fall vet jeg ikke hvilken av setrene han har hytte. Men, er iallfall ikke på vår seter, som er Hjortedalssetra. På andre siden av elven har du Storesetra og Bruaetra. Som tidligere år, krysser jeg fingrene for en drømmepåske i år - lenge siden sist!

Ha en stårlende flott dag!

Stor klem fra Hildegunn

Potrinas Potlerier sa...

Kjekt med lego :) Det er utrulig koselig å boltre seg på golvet ilag med dei små.

Hilsen Linneas mamma som har byttet bloggnavnet til potrinas potlerier :)

Emmas Verden sa...

koselig.. ;)
altfor lett at dagen flyr for fort og vi ikke stopper opp og tar oss tid til litt koselig leik :)
ha en fin dag Elin..
klem Anne♥♥♥

Hilde sa...

Så flott innlegg - tiden går så fort mens ungene er små, og det blir mye - mamma skal bare - man vil jo gjøre sitt eget, samtidig som man vil være en god mamma - et evig dilemma...
HIlde

Monika sa...

Koselig med lego ;)
vi hadde noen lego timer jula - og alltid koselig å sette seg ned med ungane ;)
Sivert på snart 12 bygger lego kvar dag - og har fått eit kott på loftet som er omdøpt til legorommet, og gjett kva han vil ha til 12 års dagen sin da :o)

Her inne laver snøen ned - vart ikkje noe blå himmel i dag heller -- hmmmm......

sitter og venter på slakteribilen og alle stor oksane drar i dag - godt - så blir det bya tur

Kos deg - klemma fra monika

Nina B. sa...

Koselig med Legodate :)

Huff ja, er lett å "bare" ty til tv og pc etter jobb og barnehage, men så er det jo så kjekt å leke litt sammen, og ikke minst se hvor mye barna setter pris på det. Er noe med det du nevnte tidligere, om å ta seg tid til å glede andre, og det gjelder jo også barna våre :)

Kos dere med ny Legodate i dag. Jeg tar gjerne turen innom igjen til den koselige bloggen din.

Klem NinaB xx

Datt sa...

Hihi, hørtes kjempekoselig ut! <3

Landlige Hjem sa...

Måtte smile litt her når jeg leste dine ord... kjenner meg igjen der ஜ

Takk for koselig ord på min blogg som alltid.
Gleder meg til å se resultatet

Ønsker deg en superfin torsdag!

Klem ஜ Anki

naturglede sa...

Gøy med du ungene. Mine barnebarn sier det samme. Data er ut, når de er på besøk. Da skal det lekes. Mang en god latter blir det da. Kos deg videre med lego:)

Anonym sa...

....og da ble jeg nr 20000....

Ha en fin dag i legoland ;-)

Elin med Draumesidene sa...

Hei anonym :) Eg tok bilder av teljaren i formiddag, då passerte han 20.000? No står han på 20.030? Hmmm... Sikkert eitt eller anna som gjer at besøkjande ser eit anna antal? Ikkje så nøye. Gratulerer som besøkjande 20.000! :)