.

Hei! Dette er den gamle bloggen min! Viss du trykkjer på bildet til venstre med fjøra, kjem du til den nye bloggen min!!!

Velkommen! :)


This is my old blog. Push the picture with the feather at your left, to visit my new blog!

Welcome! :)lørdag 13. februar 2010

I LOVE LEMON...

No er det andre helga mi utan lettbrusen. Er ganske stolt av å ha kutta ut noko så usunt. Noko som eg trudde eg måtte ha for å kunne kose meg, og belønne meg sjølv. Abstinensane er svakare. Kjem når eg snakkar i telefonen! Tydeleg at eg brukte å slå meg i eit glas då? Visste det ikkje... Og så sparer eg pengar. Mykje pengar. Det vil seie; eg har kjøpt meg nokre flasker Farris. Saknar kolsyra også. Men den store helten min no, er karaffelen med sitronvatn. Vi har to frå eva solo. Likar best den med tett lokk på. PRAKTISK! Og så synes eg at dei er vakre. Akkurat som sitronane eg har i skåler på kjøkkenet. Lyser så fint opp. Eg brukar den gamle pressa til å få ut safta, og har ein sitron i ein liter vatn. Eller så skjer eg opp skiver. Karaflane står i kjøleskapet, og eg drikk ca. 2 liter sitronvatn for dag. I tillegg drikk eg reint vatn. Eg må innrømme at det var eit innlegg inne hos Anetteshus som gjorde utslaget. Eg visste at der var mykje skadeleg i brusen, men ho skreiv om folk som hadde slutta, og følte lette etterpå. Eg bestemde meg der og då. Anette har mange gode råd, og eg følgjer med på hennar sunne tips måndagane! Anbefalast! Og så legg ho tullå her inn eit sunnheitstips på ein LAURDAG!? ;) Ikkje meininga å øydeleggje kosen! Ein bør drikke og ete alt med måte! Men for min del var det best å slutte med akkurat dette. 25 år er nok... Og så er eg redd forbruket skal auke raskt igjen viss eg prøvar meg på måtehald. MEN: grunnen til innlegget, er sjølvsagt dagens bilder! Ein må no berre nyte den flotte gulfargen!?


Have a lovely LAURDAG!


15 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Du er nå bare kjempeflink da....er ikke lett og slutte med brus...en er jo avhengig...akkurat som med kaffe....huff det hadde blitt stusselig for meg uten kaffe....det tror jeg ikke at jeg hadde klart meg uten....så viljestyrke det har du:):)
Og flink til og drikke vann er du og....det er ikke jeg:(
Kos deg i kveld...med noe annet godt da...her står enchiladas på menyen...sønnens favoritt:)
klmklemklem over fjellet...

Anita S Home and Wine sa...

God formiddag... er på brusavvenning jeg også,så nå går det på farris,må ha litt kullsyre jeg også. Men litt "årntli" cola unner jeg meg litt av i helgene. Men nå fikk jeg jo virkelig lyst på vann.Kjenner jeg gjentar meg selv men bildene dine er jo såå fine. klem anita s full av god samvittihet etter å ha vært på trening..

siren sa...

Hei, kjenner meg igjen i brusavvenningen din...har vært igjennom akkurat det samme, men har desverre fått litt tilbakefall! Savnet som deg kullsyren utrolig mye, ja det er rart hva vi mennesker klarer å bli avhenig av!
Så flotte bilder du har tatt, og så mange herlige ting du har...vakkert med sitron med i bildene. Ønsker deg ei go helg! Siren :)

Hjemmefruen sa...

Gult er kult! De bildene hadde vært "kjedelig" uten sitronene - utrolig hva disse sitrusfruktene kan utrette - freshe bilder og vatn!

Tror jeg skal la meg inspirere og begynne å lage meg sitronvatn - jeg drikker nemlig alt for lite....

God laurda

Klem

Miss Mette sa...

Hei Elin – så koselig at du ville ta utfordringen, gleder meg til å lese… Og så flink du er som har kuttet ut på lettbrusen… vet det er tøft!!! – jeg sluttet nemmelig med coca cola her i november som var… og trodde jeg skulle dø!!!! (hehe.. nei da, men ille var det) Jeg savner den ennå :o) men er veldig flink til å drikke vann, syns det er kjempegodt… Herlige bilder ♥ også…. Ønsker deg en fortsatt superflott helg, klem fra Mette

Skrekk og Gry sa...

Hei!
Ja ble plutselig veeldig tidlig ute, men det var AKUTT.. ;)
Så flink du er uten brus. Jeg har aldri blitt hekta, så jeg drikker vann og farris nesten alltid. Men jeg er hekta på snop og sjokolade.
Har vært på møter i oslo denne uka og på hotellet var det softismaskin og popcornmaskin i gangen til fri disposisjon. Hjelpesmeg.. det var ikke smart for min del...:)
Nyyyydelige bilder alltid fra deg.
Du er i en egen klasse-
Håper morgendagen blir fiin!
mvh Gry

Lyst på livet sa...

Du er råflink!!

Mi store last er sjokolade. Trur eg er ein utrivelig person å bo la med hvis eg ikkje får en dose innimellom..... Heldigvis drikk eg ikkje så mykje brus/lettbrus i det heile tatt, her går det i farris :)

Men berre for å koooose meg på ein laurdagskveld no, så skal eg ha meg eit glas rødvin... Men det er vel berre sunt????!!! :)

Heidi sa...

Nydelige bilder!♥ Jeg må innrømme at jeg har tenkt tanken mange ganger jeg også, men har bare ikke helt kommet i gang. De dagene jeg ikke drikker brus, får jeg faktisk vanvittig hodepine, så det er jo ingen tvil om at det er sterke saker. Utrolig ekkelt å være avhengig av noe kunstig som ikke er bra for en. Takk for nok et spark i baken, nå SKAL jeg snart ta meg i nakken altså!:) Lykke til, du er knallflink! Klem Heidi

Lykkehjemmet sa...

Så flotte bilder da!! Du er kjempe flink, veldig fasinerende å se på så gode bilder:)
Sitroner er noe av den beste duften synes jeg. Er ikke spesielt glad i brus jeg da,men kan forstå problemet:) Sliter mer med sjokoladen:( Vann med sitron er både friskt og deilig. Ble jaggu litt tørst her jeg sitter.
Tusen takk for koselig komentar hos meg:)
Ha en knakende fin lørdags kveld.
Klem Mona

Line fra huset på landet sa...

Flink! er du Elin:)
Ikke lett å bare kutte ut slike ting. De er jo vanedannende.
Fikk ett eneste ord i hodet når jeg så bildet ditt med vannkaraffelen med sitronskiver i. Fresht!
Tenker på sommer og sol:)

Klem,Line

Minka sa...

Flink du er..Jeg klarer nok aldri kutte brusen, jeg er avhengig hele uka..ha en flott morsdag i morgen, klems

kjersti sa...

Kjære Elin:)

Tusen takk for fine ord både i går og i dag:) Setter veldig pris på de... Du er så flink til å gi komplimenter og så føles det så ekte! Elsker at du skriver på dialekten din, føler at jeg hører deg snakke på en måte;)

Jeg begynte å blogge i sommer, og ja, blogging tar tid! Jeg er for tiden sykemeldt, ellers hadde jeg ikke klart å holde dette tempoet her inne.
Kroppen min fungerer ikke som den skal, og jeg skal på ny utredning til uka. Fortvilende å gå rundt i uvisshet...

Så flink du er som har kuttet ut lettbrusen da, selv liker jeg ikke det. Synes det smaker veldig kunstig, iallefall colaen! Har satt meg et mål før sommeren når det gjelder vekt, og har faktisk kommet godt i gang:) I kveld har vi unnet oss biff med hjemmelaget bernaise:)
Og her står Rosendahl karaffelen på bordet med lime oppi;)

Herlige bilder, du er kjempeflink til å skape stemning!
Ønsker deg en fantastisk dag i morgen, håper du blir litt skjemt bort;)

Goklem fra meg

Mitt hvite hus sa...

Så utrolig flink du er... vær stolt av deg selv..

Hvis du blir lei av sitron i vannet... prøv agurk, jordbær, epler pluss.... veldig mye av frukten kan du legge oppi vannet for å endre på smakene..

Ønsker deg en herlig søndag i morgen...

Klemmer Kerstin

Wenche sa...

Døktipia!
Huff jeg er fgull av laster. Men nå er det slutt snart,....håper jeg. Skal snart på en h.......kur. Starter onsdag.
God kveld videre:)

Karin sa...

Så lekre bilder å så flink du er,jeg prøver jeg også men syns at abstinensene var så fæle å jeg kom meg ikke på jobb engang,så jeg prøver å drikke mindre jeg da,syns du er kjempeflink Elin. Vann med sitron er jo bare så godt å jeg fikk lyst på det da jeg så bildene dine så jeg ordnet meg det liksågodt. Ha en fortsatt nydelig helg.