.

Hei! Dette er den gamle bloggen min! Viss du trykkjer på bildet til venstre med fjøra, kjem du til den nye bloggen min!!!

Velkommen! :)


This is my old blog. Push the picture with the feather at your left, to visit my new blog!

Welcome! :)lørdag 13. februar 2010

Ein ekte bloggar?

Det byrjar å nærme seg fem månedar sidan eg starta denne bloggen. Mykje har skjedd sidan slutten av september, og eg har lært veldig mykje om både blogging, og kommunikasjon. Og om å markedsføre seg sjølv. Mange bloggar kun for sin eigen del, altså utan å vere så opptekne av antal besøkjarar og kommentarar. Så har du oss andre, som har lyst å nå ut. Har lyst til å dele. Har lyst å inspirere andre. Veldig lyst. Men har eg blitt ein ekte bloggar no? Eller er det enno noko som manglar? Eg har ikkje Tilda stuff i heimen, ikkje Greengate heller. Men eg har fire zinkhus ;) så det skapar kanskje ein slags balanse? Eg har heller ikkje hatt eit "Keep calm and carry on skilt", før i går. Eg laga det sjølv altså! ;)
Men blir ein oppteken av å ha det andre har, eller blir ein inspirert av andre til å skape nye detaljar; og så blir det ofte til at ein velger ting ein har sett her inne? Eg er ikkje sikker sjølv? Såg at NIB tok opp problematikken med kopiering. Eg er veldig redd for å bli ein copycat. Ubevisst. Eg har sidan barndomen valgt annaleis enn alle rundt meg. Og det er noko eg håper å kunne fortsetje med? Ikkje på død og liv skulle ha akkurat det alle andre har... Men så ser eg ein ting eg berre synes er så fantastisk, og så har eg SÅÅÅ lyst på akkurat dette... Når eg starta opp, skulle eg forklare stilen i huset her. Og der kom eg til kort... Har lært no at eg nok er inspirert av det franske, med ein touch av factory, men likevel godt blanda med den norske landstilen... ??? Forstå det den som vil. Min interiørveg vidare er i alle fall litt klarare etter fem månedar med blogging. Og eg veit at eg kjem til å sjå tilbake på desse månedane med takksemd. Same kva familemedlemmar og samfunnet ellers meinar. Eg har gjort eit val, og eg er stolt av å ha kome med ein fot ut av bloggeskåpa. Der sat eg frå juni til slutten av september 09. Jantelova tilseier vel at ein ikkje skal tru at ein er noko. Og det er lett å få det stempelet, i alle fall her inne i grisgrendte fjordstrøk. Men det får eg ta sjansen på. Det er veldig misforstått, viss nokon trur ein bloggar for å vise at ein har det finare enn andre, eller kan meir enn andre.... Den som kjenner kreativiteten sprengje på, og samstundes er glad i å dele tankar og idèar, veit nok kva eg meiner? Eg trur nok ikkje eg er åleine om å ha desse tankane? Det har vore godt å vere så å seie anonym her inne. Å kunne vise og skrive, utan at kjende kritikarar frå mitt tidlegare liv sat og leste korrektur med argusauger... Men no er eg i ferd med å verkeleg dette ut av denne store skåpa, og ut i sollyset, der både skrivefeil, uttalelsar og intime interiørdetaljar blir avslørt... Men eg vonar verda vil ta godt imot meg? For eg er berre meg... Berre Elin med alle feil og manglar. Berre ei jente som er glad i livet, i medmenneskje, og som meiner det ho skriv til alle dokke andre. Elin med hjertet større enn vetet til tider... Eg veit... Eg har aldri kjend meg så heime nokon gong før i eit samfunn, som her inne. Så viss eg skulle slutte å blogge, er det i alle fall ikkje på grunn av mistrivsel i bloggverda. Eg er alle stor takk skuldig, for å få lov å dele med eit så flott publikum! Unik oppleving. Utan tvil. Berre gode ord. Og på grunn av dette siste, kjenner eg meg som ein ekte bloggar... ;)


 Keep calm and carry on!
 Ha ein fin dag i morgon!

13 kommentarer:

Guttemamma sa...

Er det ikke rart...dette fellesskapet. Du er nok en ekte blogger,Elin og det er mange som leser og liker bloggen din!! Jeg har jo akkurat oppdaget den og det er jeg glad for!! Keep on...!!
klem

Anonym sa...

Innomkikar nr 20505... nesten tlf-nr mitt det! Flott side og mange refleksoner blant kreasjoner der reaksjoner nesten overtoner dine undertoner men gir gode assosiasjoner;-)

Ha en fin-fin morsdag og valetinsdag og fastelaven i morgen Elin!

Elin med Draumesidene sa...

Takk for det anonym...
;) 22 62...

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Ja...det er merkelig greier..dette felleskapet her inne....jeg har heller aldri følt meg så hjemme noen steder......tror absolutt vi er ekte bloggere he he
Ha en flotters søndag Elin mor.....i morgen er det ut og gå tur.....på kafe:)
klemklemklem inn i evigheten....

Emmas Verden sa...

hei kjære Elin ;)
bloggeverden har bare vært kjekk for meg også..har ikke fått noen ekle kommentarer eller noe anna..
har bare positivt å si..men bloggelysta kan gå litt opp og ned etterhvert..helt normalt ;)
jeg koser meg her i draumeverda di..alltid kjekt å besøke deg!!!

idag har det vært utrolig mye folk hos Emma`s Verden..sååå kjekt :) fullt hus hele dagen ;)
Astrid kom også innom..gøy å treffes!!

ha en fin dag imorra Elin..kos deg med dine kjære!!!

varm klem til deg..
Anne♥♥♥

Minka sa...

Du skriver så flott..Og ekte blogger? Ja, det vil jeg absolutt si...Ønsker deg en flott dag i morgen, klems..

Monika sa...

Heisan Elin - berre innom for å ønske deg ei god helg ;-)

og jepp du er vel like mye blogger som oss andre - trur ikkje det finnes noen fasitblogger,

EG KOSA meg iallefall inne her på bloggen din - nydelige bilder - nydelige ord
Klemma fra monika
ps..... vi skulle vel ha funnet litt tid sammen ein gang med kamera -- hadde ikkje det vert koselig ;)

Kristine sa...

God kveld!
Koselig at du la att kommentar(er) på bloggen min, og la deg til som følger:) Fortsett å inspirere med dine innlegg på bloggen din du, det er du go på!

Nyt resten av helga, hilsen Kristine!

FruLisa sa...

Hei
Du er en ekte blogger, selv uten Green Gate & Tilda;-) Og vet du hvorfor? Du tar deg TID til å kommenterer tilbake, du skriver masse fornuftig og du har de vakreste bildene.

Klem (tidligere Hjemmefruen)

Pink Moon sa...

Trur det kan være lett å miste seg sjølv oppi alt.Dersom en blir for opptatt av å "passe inn".Synst innlegga dine virker oppriktige og naturlige,og trur det vil lønne seg i lengden.Berre stå på og hold fast ved den du er og din stil.D et er uansett mykje meir interessant synst no eg;o)

Solveig sa...

For et flott innlegg fra deg, Elin!! Jeg kjenner meg igjen i mye av det du skriver, men jeg besøker deg ikke pga kopper og kar, eller ønske om å se Tilda:o) Jeg synes du er ei knakande god jente med masse å gi. Det er alltid koselig å stikke innom her. Jeg har lært meg å sette pris på de forskjellige bloggevennene mine; de som er glad i alt fra interiør, hobby og hage, til dem som kommer med gullkorn og fører pennen med ordene som går rett til hjertet:o)
De er unike alle sammen!
Jeg er også redd for å kopiere uten å ville det. Vi liker jo mye av den samme stilen, derfor blir det masse likt i perioder. Har jeg fått en spesiell ide hos andre, linker jeg til dem. Da blir jo bloggen deres mer kjent også.
Ikke lett å balansere hele tiden, men uansett ønsker jeg deg en flott valentinsdag - kose deg masse!
Klem fra Solveig

marita blücher sa...

Hei Elin,
Tusen tack för din hälsning hos mig och så roligt att höra att du haft så mycket glädje och nytta av dina schabloner ! Jag önskar dig en härlig Alla Hjärtans Dag och sänder mina varmaste kramar/Marita

Anonym sa...

Happy Valentin <3
Klem
Therese K