.

Hei! Dette er den gamle bloggen min! Viss du trykkjer på bildet til venstre med fjøra, kjem du til den nye bloggen min!!!

Velkommen! :)


This is my old blog. Push the picture with the feather at your left, to visit my new blog!

Welcome! :)mandag 4. januar 2010

Seal, snøv og tulipanar :)

Hei alle mine lesarar! Eg skal innrømme at kreativiteten ikkje er den største i dag, etter ein morgen der små og store var trøytte, og litt oppgitte over at kvardagen var på plass igjen... Lillebror var IKKJE tenkt seg på barnehagen i alle fall. Draumetausa klarte å glede seg "litt" til skule. Mc.Dreamy hadde nok med å måke fram eine bilen... Her SNØVAR!!! Og snøvar... Men som sagt; kaldvèret skal vere tilbake allereie i morgen. Så eg trur alle med rørproblemer i husa sine, er glade for at vi får litt naturleg isolasjon frå naturen si side, før kvikksylvet rasar ned mot tjue minus? Eg hadde litt vinterreingjering her inne på bloggen også i går kveld. Og oppdaga at teljaren min hadde tre mnd. bursdag i dag! Den har snart tellt 9000 besøkjande. Og det er eg veldig fornøgd med! Må vel ha ein ny GiweAway på 10.000? ;) Ellers meiner eg ikkje å plage deg med musikken min her inne. Eg er berre så frykteleg avhengig av musikk i livet mitt... Men det er berre å trykkje på spelaren til venstre øverst, viss du ikkje likar tonane eg har her. Musikksmaken min omfattar nesten alle sjangrar. Alt ettersom humøret mitt er :) Her inne er eg drøymande, og då blir tonane også det. Det kan ofte innbefatte gode minner, sånn som If You Don`t Know Me By Now... Denne er utgjeven på nytt av Seal, men originalen med Simply Red gjev meg vårassosiasjonar... Og det treng eg i stor monn kjenner eg!
Så som i går, blir det litt lette og lyse bilder frå meg i dag  :)Ha ein forteffeleg måndag, og om du slit med å kome i gang etter ferien; finn ut tre ting du gledar deg veldig til i det nye året! Og viss du er som meg, surf litt på You Tube, og finn att nokre gamle, gode sangar som får fram smilet om munnen! Og tips nummer tre: be famile eller vener på nyttårsfest ei av dei første helgane i januar! Og sørg for å flire nok, kanskje det viktigaste middelet for å overleve mørketida!
Tra-la-la! :) No vart i alle fall eg i bedre humør! Denne blogginga er magisk!
Skal gå og finne på noko kreativt! :)


16 kommentarer:

Anette Willemine sa...

Gåsunger? Det var vakkert å se igjen! Tulipaner, gåsunger OG mose? Noe av det enkleste og vakreste jeg vet!

Ja, nå er det strieskjorta og havrelefse. Og godt er kanskje det? Det føles ut som jeg ikke bare har spist ribbe, men hele gården! Nå har jeg lagt bort loffbaking til fordel for grovt brød. Og typisk meg, jeg slumser jo bare alt oppe i bollen og setter på eltemaskinen, uten noen oppskrift. Liker å være kreativ når jeg lager mat, skjønner du. Ha, ha da barna spiste nybakte rundstykker til kvelds i går så sa de at jeg måtte lage akkurat sånne igjen. Jada, sa jeg og smilte for meg selv.
Hverdag er best!

Ønsker deg en koselig ettermiddag, Elin!

Stor klem fra
Anette Willemine

Idun.. sa...

God dag og godt nytt år Elin!! :)

Litt slitsomt å stå opp i dag, men i grunn godt med kvardag igjen :) No er det tilbake til jobbing, men også meir blogging :D
Det vil seie.. det blir biledtaking for blogging i kveld, om eg ikkje er så trøyt og sliten etter all måkinga eg må gjere seinare i dag at eg rett og slett somnar på sofaen ;)

Berre eg får snøven ut av trappa og i bakken opp til huset skal den få ligge lenge for meg.. Det er jo så VAKKERT! :D

Stor mandagsklem frå idun :)

PS: Du har sett at kransen frå deg er på plass i bloggen? ;)

White Heart Line sa...

Hei Elin. Tusen takk for tipset ang bilderedigering. Dette var virkelig et bra og forståelig program:))
Nå skal jeg kose meg:))!!

Hilsen Elin her også ja:)

Hulda sa...

Virkelig vakkert sammensatt, dette innlegget. Man får følelsen av vinter og kulde. Jeg likte så godt de bokstavene, WINTER, slike kunne jeg også ha tenkt meg. Har ikke sett slike før. Nydelig kort med gåsunger også.

minishabby sa...

Hei Elin:)
Som alltid et nydelig inlegg fra deg. Du er nå veldig flink til å sette ord på tankene dine. Og som den Elin jeg også er, så er musikk terapi for meg. Jeg har bare aldri skjønt hvordan jeg skal klare å legge ut musikk sånn som du har gjort.
Så må jeg si at du ga meg ideen til et innlegg her. Si tre ting som jeg gleder meg til nå i år. Den tar jeg med meg videre:)
Ha en strålende flott kveld Elinmor!
Stor Elinklem!!

Emmas Verden sa...

ja her laver det ned..fint..men no begynner det å bli nok eller..??

kreativiteten trenger på..men først må jeg bli ferdig med varetelling..og det er IKKE lystbetont :(

kos deg i snøven Elin ;)
klem Anne***

Fro sa...

Nydelige bilder - så tøft det var med bokstavene som danner ordet winter! Tulipaner er så vakre...en av mine favoritter.

Ha en fin kveld!
Klem

sigrid sa...

Takk!
Får energi av å sjå innom deg... ;-

Karin sa...

Liker musikken din jeg Elin. Jeg er også avhengig av musikk i livet mitt. Mørketida kan være veldig vanskelig for mange,men da må man finne noe man gleder seg til,jeg har kanskje kjøpt meg en valp idag. Det er noe å glede seg til det,å jeg gleder meg til lønn,å jeg gleder meg til å gå på kafe,å jeg gleder meg til våren å jeg gleder meg til å besøke bloggen din.Hver dag! Nå ble jeg i godt humør jeg også,å ja,latter er viktig. Ha en fortreffelig aften! Klem fra meg

Magny sa...

..at blogginga er magisk, det er sikkert..!
nydelige bilder! hvor får du kjøpt slike sjablonger(bokstaver) nyyydelig...
har bare funnet et par typer bokstaver ,ikke nok til ord...
ha en fin kveld..

magny

Elin sa...

Heisann navnesøster !
Ser du har vært innom bloggen min .....måtte selvfølgelig på gjenvisit inn til deg og fant en nydelig blogg med skjønne bilder. Tror sannelig jeg legger deg til i blogglisten min. Drar jo titt og ofte forbi boplassen din også på veg ut til barnebarna.
Ha en fin start på den nye året !

Shabby Charm sa...

Tusen takk for koselig hilsen!
Du har en kjempefin blogg. Her kommer jeg tilbake på besøk!

Mange klemmer fra Maia

atinybitofheaven sa...

NYDELIGE bilder... :-)
Er missunelig på snøen dere har i norge nå- her er det grått og trist og hvertfall langt fra snø...

Musikk må man ha :-)

Ha en vakker dag videre..

klem

Haust sa...

Nydelege bilete! Flott med dei kvite tupipanane mot sink og mose!

Ha ein god dag i vintersola! :)

Beate sa...

Takk for alle de gode kommentarene du legger igjen hos meg Elin! Jeg blir litt nyskjerrig på deg hver gang og får lyst å bli bedre kjent med dama bak den flotte bloggen :)
Jeg gleder meg til du skal blogge om Bladet turen din! Jeg tror du er uslåelig!

Gode ønsker og klemmer til deg

Anonym sa...

Hei og takk for koselig kommentar hos meg..
Nyselig og vårlige bilder du viser oss.
Er sant som du sier.. viktig å tenke på ting en gleder seg til i det nye året så blir alt mye lettere.. Akkurrat nå gleder jeg meg over at jeg får klikke meg inn på den nydelige bloggen din..
Ha en herlig kveld.
Klem Marianne