.

Hei! Dette er den gamle bloggen min! Viss du trykkjer på bildet til venstre med fjøra, kjem du til den nye bloggen min!!!

Velkommen! :)


This is my old blog. Push the picture with the feather at your left, to visit my new blog!

Welcome! :)fredag 8. januar 2010

Emmas (Draume)verden

Eg har blitt velsigna mang ein gong etter at bloggen kom til. Og eg har blitt glad i så mange flotte medmenneske, som berikar kvardagen min med smil og gode ord. Ein blir kjend med mange nye menneske, men på ein litt merkeleg, avstandsaktig måte. Difor blir det ekstra kjekt å få møte personen bak tekst og bilder. Eg har enno ikkje vore på bloggtreff; det må no vere toppen? Eg er likevel så kjempeheldig å ha fått møte Anne. Mange her inne veit sikkert at ho er dama bak bloggen "Emmas Verden". Eg beundrar Anne for det ho gjer, og den flotte "buda" hennar i Langevågen. Eg har aldri valfarta til denne bygda før, men eg må innrømme at det har blitt nokre turar siste månedane... For min del er det å kome inn i hennar univers terapi. Eg får spørsmål om kvar eg hentar inspirasjon. Hos Anne, må vere eitt av svara. Butikken er så full av skattar, at ein treng fleire besøk for å få med seg alle detaljane. Eg kunne ha fått ei zinkoverdose der, men prøver å halde meg på matta :)  Og forresten Anne; eg fekk tatt nokre kalde bilder, uten å måtte lempe vekk karar med lange linser og flotte stativ! (intern...) :) Eg vil anbefale alle å kike innom bloggen hennar, og butikken viss du er i området! Tusen takk Anne, eg gledar meg til neste gong vi møtes! :)


KLIKK HER FOR Å BESØKJE BLOGGEN OG BUTIKKEN HENNAR!
Ha ei flott helg der ute! Gi nokon ein klem,
det er ein fin måte å dele varme på!7 kommentarer:

Drømmen om en eplehage sa...

Du må nå bare være den søteste av de alle, Elin! Så RAUS du er!!!

Og je, Anne er ei kjempedame. Så koselig og butikken er til å gå helt i kne av. Jeg skal ha meg en tur i morra. hihihi!

Ha ei knall fin helg. Skal egentlig skrive innlegg sjøl no, men måtte bare se innom deg først.

Tusler meg tilbake for å få ut noen ord før jeg tar kvelden.

Kos og klem

Hespe sa...

Så gøy da, at du har vært hos Anne og fotografert Madonnaer OG at du har fått knipse gode Anne også! Hun er "lik seg på en prikk", og jeg kan undertegne med at ja, hun er like vakker på utsiden som på innsiden :o) Forstår deg veldig godt, at du valfarter til Langevågen i tide og utide - det kunne jeg oså ha gjort om jeg hadde hatt anledning... ;o)

Ønsker deg en herlig helg!

Goklem fra Hildegunn

sigrid sa...

Så snill du er Elin!
Du sprer varme med bloggen din og gode ord til dei du er innom enten det er blogg eller butikk..

Ha ei gilde helg med dine ;-)
Ps: Kan la bloggen din stå oppe for å høyre flott musikk. Takk!

Den hvite drømmen sa...

Hei Elin.
Så utrolig mange lekre bilder du legger ut. Det er til virkelig stor inspirasjon. Har lagt meg som følger, for her skal jeg titte innom oftere. Får helt ro i sjela her inne.
legger deg til blogglisten min også.¨

Ønsker deg en fantastiks helg.

Klem fra Stine

Hulda sa...

Dette var utrolig artig! Jeg handler ofte hos Anne, og hun er alltid så positiv og blid. Så kjekt å få se henne. JDL-magasinet sender hun til meg hver gang det kommer ut. :)

Emmas Verden sa...

hei kjære Elin :)
var litt redd for at du kanskje la ut bilde av meg..for det har jeg ikke gjort selv..men du er tilgitt ;)
blir rørt over dei gode ord som du skriv..som om du visste at jeg trengte dei akkurat no ;)
av og til så "klikker" det når en treffer noen..og det gjorde det når vi møttes..jeg er kjempeglad for at du kom inn i butikken min og ble min venn :)
ser at du koser deg med fotoapparatet og bildene dine er vakre..alltid spennende å se hva du har knipsa :) så bra at livet smiler til deg igjen!!!
ønsker deg alt godt Elin..takk for besøket idag og snart blir det lunsj på Devold ;)
klem til deg...Anne***

Kjersti sa...

Sååå, kul miks mellom bildene av den kalde norkse naturen, og de veldig franske interiørbildene. De passer kjempegodt sammen p.g.a fargene... Deilig ser på flere av bildene dine nedover, og blir mildt sagt imponert over hvor mange blinkskudd du har gjort, og hvor bra de blir sammen :o)
Ha en fin helg.
Hilsen fra Kjersti