.

Hei! Dette er den gamle bloggen min! Viss du trykkjer på bildet til venstre med fjøra, kjem du til den nye bloggen min!!!

Velkommen! :)


This is my old blog. Push the picture with the feather at your left, to visit my new blog!

Welcome! :)torsdag 15. april 2010

Trimtur i askedryss, og meir JDL... ;)


Ja, for det står på internett at det regner meir p.g.a. vulkanutbrotet på Island? I alle fall grått og regn her på Sunnmøre i dag, og ikkje særleg freistande å ta på joggesko. Men ut skal eg! Kjekt då å finne ein fin fin award før eg starta, og å få ta nokre bilder, framleis med inspirasjon frå Jeanne d`Arc Living :) Etter ein mildt sagt uinspirert periode, ser det ut til at kameraet vil bli brukt flittig igjen. Og det kjennes godt. Så den som vil vere med, må berre henge på. Blir nok eit større innlegg seinare i dag. Angåande jobbtilbod, har eg fått fleire henvendelsar siste tida. Alle på grunn av bloggen. Om dei blir noko av, gjestår å sjå. Planen er å arbeide med litt ulike ting fram mot sommaren. Startar på første prosjekt neste veke, og GLEDER meg stort! :)
Awarden er frå Fro med bloggen Idyll på landet, eg setter stor pris på henne, og hennar alltid så koselege kommentarar! Ta deg ein tur innom! Eg har ikkje vore flink å gje awardar vidare i det siste, og det har eg dårleg samvet for. Men denne vil eg gje til ei dame som alltid får meg til å føle at bloggen min er vel verdt alt strev, som overbeviser meg om at eg har noko å gi. Som er innom uansett, og som nok kjenner meg betre enn dei fleste andre i bloggverda. Denne er til deg Edda! :) Takk for at du deler alle skattane du finn på din veg! Anbefaler eit besøk innom hennar nettbutikk også, link finn du til venstre på sida!


Ynskjer alle ein flott torsdag, med eller
utan askedryss på skuldrane! :)9 kommentarer:

Hilde Heimdal sa...

Ååå kjedelig med den tåka fra vulkanen, mannen min må ta buss hjem fra Gardermoen mange timer ekstra .....snufs-...

Fine bilder :)))))

Tove sa...

Så inspirerende bilder...
Lykke til med jobb leting. Håper du finner det du søker...

Klem Tove

Hilde Heimdal sa...

Så spennende med ny jobb da §!! :)) eller fler ?! :)

Refleksjon på livsvegen sa...

Vakkert innlegg nok ein gong...

Huff, det regnet var ikkje noko serleg, men trøystar meg med att resten av snøen forsvinn fortare ;-)

Du er så flink til å lage bloggen din fin og innbydande..

Line fra huset på landet sa...

Gratulerer med award Elin ;)
Nå ser det ut som at tåka letter her hos meg, og solen kommer inn gjennom vinduene. Herlig!
Ja, la ingenting stoppe deg.På med joggeskoene. Flink er du. Du står på du Elin. På alle måter!
Jobbtilbud er jo kjempespennde. Ekstra stas er det vel fordi noen har sett bloggen din og at det er gjennom den tilbudet kommer. Der ser du..en vakker og kreativ sjel er du.

Vel, vel..gjenstår bare å ønske deg en fin løpetur og en spennende og opplevelsesrik dag.
God klem,Line

Familien Furu sa...

Så flotte bilder! Herregud så flink du er som jogger, også i regn! Jeg er en av de som gjemmer meg i regneværet hi hi hi

h.espe sa...

Hei gode Elin!
Så herlige innlegg du har postet siden sist (rekker ikke innom å se hver dag jeg..). Helt fantastiske bilder! Er så svak for den lavendelfargen, og i kombinasjon med det værbitte treverket er det bare skjønt!! Tikk takk innlegget var jo også såå herlig - du er en mester bak kameraet :o)

Ønsker deg en strålende flott dag videre!

Klem fra Hildegunn

Love Peace Pionies sa...

flotte bilder!!
spennende tider for deg...:)
ha en herlig dag
klem

Sologbolig sa...

Fine bilder som vanlig hos deg. Her er det også regn og grått i dag ...og eg som skulle vera ute å beisa på verandaen. Ha ein flott torsdagskveld.