.

Hei! Dette er den gamle bloggen min! Viss du trykkjer på bildet til venstre med fjøra, kjem du til den nye bloggen min!!!

Velkommen! :)


This is my old blog. Push the picture with the feather at your left, to visit my new blog!

Welcome! :)torsdag 18. februar 2010

Reir av lerk og franske aviser


I dag vakna eg med inspirasjon. Noko av det beste eg veit. Må innrømme at eg har vore litt tørr i toppen siste veka. Men etter tolv i natt, kom det ein idè rekande på ei fjøl. Sånn som det heldigvis gjer av og til. I dag har eg kosa meg. Eg har bygd reir. Og slik som mine fuglevener, brukte eg ulike materialer. Lerkegreiner er eg veldig glad i, og brukar dei året rundt. Heldigvis har eg eit stort lager på vår vinterstengde hagestove. Fuglane fletter strå og gras rundt kvistane sine. Men ho Elin brukar gamle sider frå ei bok... Hilde Heimdal har det meste ei opprådd interiørdame treng for å bli glad :) Egga er kledde med franske avissider, og har fått magebelte av eit vakkert band med skrifta "amor vincit omnia" frå Panduro. Nokre små perler fekk lov å bli sydd på også. Der er ekte egg inni, viss nokon lurer :) I denne stunda av skapelse, vart eine kommoden på stova ominreidd med pynteting. No er temaet vår... Synes du det er for tidleg å lage påskepynt kanskje? Du får ta det ved anledning! Her i huset blir ting til, når inspirasjonen er der! ;)Ynskjer alle ein fortreffeleg torsdag!26 kommentarer:

naturglede sa...

Så vakkert. Fint med litt vårpynt. Påskepynt? Ja, men det går da så fort dit, at vi kan da begynne så smått å lage litt. Koselig:)

Kristine sa...

NYDELIG ELIN! Flink du e!!=)

klem Kristine

Idun.. sa...

du overrasker stadig med dine kreative krumspring ;)

ha en fin dag elin! *klem*

Love Peace Pionies sa...

utrolig fint! kreativ sjel!
ha en fin dag
klem

Dronning Maud sa...

Merkelig men mange ganger søster mi(love peacepionies)har skrevet over meg...tenker jeg de orda hun har skrevet uten å se:)dette var nydelig.du er langt over snittet kreativ altså.gleder meg til påsken:)

Lise Dagrun sa...

Alt hva du får til med forholdsvis enkle midler! Det inspirerer meg veldig, for her på landsbygda er det ikke bare å ta en tur på butikken og handle det en trenger for å lage noe. Hobbymateriell må enten handles på nett eller planlegges i forbindelse med en bytur, og da bli det mye lettere utsatt eller glemt. Derfor er det så flott med dine ideer, det går an å finne mye av det ute og prisippet "man tager hva man haver" fungerer godt.
Takk for flotte inspirasjonsbilder!!
Snart helg og vinterferie - da skal det bli rydding av fjøs! Kos deg, du også, Elin!

mammalykkelig sa...

Jeg er imponert over alt du lager av "enkle" ting som blir så gjennomført og vakkert når du har ordent litt ;) Kjempeflink er du!!

:) Ann K

Magnys Lille Krinkelkrok sa...

låååvvelyyy...

Emmas Verden sa...

nydelig..
jeg har fått masse varer fra Greengate..så her er det bare å stå på ;)
kos deg med kreativiteten Elin..gleder meg til å se mer!!!
klem Anne♥♥♥

lisje astrid's husblogg sa...

Jøye mej!!!Kor lekre egga var da!Eg vil og vakne med slik inspirasjon..Om eg ikkje vaknar med det har eg bloggen din å nyte♥
Du er ei bloggine av dei sjeldne...
Rett og slett unik♥
Gratulerer med overstått til broren:)
Klem:)

sologbolig sa...

Så fint og så godt å sjå på !! Alle desse fine bileta .....inspirasjon, inspirasjon !! Ha ein flott torsdag du òg. Klem....

Huset på øya sa...

Så utrolig herlige bilder. Kreative påskeegg!!! Mye flotte ideer hos deg.

Enig m deg. Må bruke kreativiteten og tiden når en er inspirert - påsken er ikke så lenge til uansett.

La meg som "følger" så jeg finner deg lett igjen. Hilsen Vibeke :0)

Anita fra hjerterommet sa...

Så koselig rede! Vakre detaljer med perler og dill dall, akkurat slik jeg liker det.

Hos meg renner kreativiteten over for tiden og jeg blir litt satt ut, kunne av og til ønske jeg kunne skru ned farten og stømmen av alle disse kreative tankenes som jeg bombanderes med til alle døgnets tider.. men ELSKER det jo he he. Kan bare av og til bli litt for mye av det gode;) Får skaffe meg en bok som jeg kan skrive ned mine ideer i så jeg kan hente frem ideene senere hvis det blir litt stille oppe i hodet mitt;)

Ha en fin kveld kreative og dyktige Elin som tar de vakreste bilder:)

Anita S Home and Wine sa...

Du er utrolig kreativ sjel - kjempe fine egg, så lenge det ikke blir for mye gult så syntes det det er helt greit å begynne å smake på påsken. Selv har jeg kun begynt med marsipan egg :-) men trur du ikke jeg hadde kjøpt feil. Eggene var fra minde og ikke anton berg..
ønsker deg en fin torsdagskveld
klem Anita s

sigrid sa...

tøft og røft
mjukt og nydeleg
på same tid, forstå det den som vil...
kom på at vi også har ein slik gamal tlf som den du viser under her, berre at din er i betre stand..
Ha ein flott kveld kjære bloggvennine...

LykkeLise sa...

Hei snuppi ♥

Ser vi har hatt den samme høytiden i tankene idag;) hihi...gleder meg såå til påske jeg:)
Utrolig flotte egg du har lagd altså, og så moro med reirene:) Har jeg aldri tenkt på før.

Håper du får en kos kveld ♥

Klem Lise

Anonym sa...

Takk for omsorgen og telefonen fra deg. Klem fra
Therese K

Wenche sa...

Fine egg,ja:)
Enig med deg at ting blir til når ideene dukker opp,.....og det er alltid greit å ligge i forkant. Hadde selv ett nesten likt reir i fjor( hadde ikke franske aviser jeg da,..og det gjorde seg virkelig)
fortsatt fin kveld:)

Anette Willemine sa...

Nydelig! Nå vet jeg hvem jeg skal ringe til hvis fjærene sitter fast i limet - på gulvet. Dette har du gjort før... Jeg mistenker damens kunnskaper og erfaring innen blomsterdekorasjon strekker seg ørlite granne utover et helgekurs på Toten!

Ønsker deg en sen torsdag! Jeg sitter og surrer med litt designjobbing. Så "detter" jeg innom her da. *Fniser* Hvorfor bor du så langt unna? Jeg kunne tenke meg å stikke innom deg...

Torsdagsklem fra
Anette Willemine

Fro (Idyll på landet...) sa...

Så fint rede du har laget! :) Kjempefin pynt - så flink du er! :)

Klem

verdens heldigste mamma sa...

Det var nyydelige egg !!! :) Å neeeida, ikke for tidlig med påskepynt !!:) Man må ta det når det passer ;)

Karin sa...

Du er så kreativ å flink Elin.Jeg blir helt matt jeg :-) Du må bare fortsette,det er en nytelse å følge med deg. Ha en fin fredag å ei kreativ helg.Klem fra meg

Hespe sa...

Hei vennen!
Åh, så utrolig vakre bilder da!!! Nydelig reir du har bygget og eggene skjønne! Jeg er helt enig med deg, at det er viktig å ta tak i inspirasjonen når den først er der - om ikke man gjør det, ja da kan den "svisj" være borte.... Ble inpirert her hos deg i dag, og håper at jeg i morgen våkner opp og det bare "bruser" over... Men, litt skal jeg "ta ut" nå i kveld!!!

Ønsker deg en supergod helg - kos deg masse!!!

Stor klem fra Hildegunn

Anette Willemine sa...

Hei og hopp på en fredagskveld. Hopper fra gren til gren for å ønske deg en deilig fredagskveld! Nå skal jeg lage pizzadeig til den obligatoriske fredagspizzaen.

Ønsker deg til en deilig fredagskveld, Elin!

Godklem fra
Anette Willemine

Søstrene Andersen sa...

Utrolig fine de eggene - tror jeg må prøve noe tilsvarende ja:) takk for inspirasjon:)
God helg:)
H

Line fra huset på landet sa...

Hei Elin;)
Takk for koselige ord inne hos meg. Jeg har oppskriften på hvordan å legge meg inn på din bloggroll. Men den skulle jeg gjerne sende deg på mail. Har du en mailadresse jeg kan sende den til ?

Klem,Line