.

Hei! Dette er den gamle bloggen min! Viss du trykkjer på bildet til venstre med fjøra, kjem du til den nye bloggen min!!!

Velkommen! :)


This is my old blog. Push the picture with the feather at your left, to visit my new blog!

Welcome! :)torsdag 17. desember 2009

Kvennhuset ved isfossen

Takk for alle gode ord og kommentarar! Dokke er herlege! :) Solstjerna var IKKJE manipulert.
Veit ikkje heilt korleis det har skjedd? Har sendt eit spørsmål til bloggen BO om hjelp til forklaring.
Ikkje alle dagar blir slik som ein har tenkt? I dag for eksempel :) Eg hadde ikkje planar for fotografering i det heile tatt. Viss nokon lurer... Men når sola kom lysande over fjella inne i fjorden; så skjedde det eitt eller anna inne i meg. Dei gamle skiene! DEI må eg ta med på tur! Men kvar? Her er ikkje snøv nede i bygda, og eg hadde ikkje tid å reise så langt heller. Og så gav svaret seg sjølv ein stad oppe i alle kreative hjerneceller, som sprang rundt kvarandre og hoppa julebukk i andre glitrande høgtidsprosjekt. Kvennhuset. Det einaste som står att ved elva oppe i bygda. Eg har vore der før. Får aldri nok bilder av slike stadar... Og til alt overmål hadde fossen ved sidan av blitt til ein isskulptur av dimensjonar! Elin gjorde ting ho ikkje kan igjen; ho klatra i ein frosen foss... Det var glatt... Skal ta på brodder neste gong! :) Eg var faktisk "inne" i fossen, med vannspruten susande over meg. MEKTIG! Bilda mine er forresten lite redigerte. Elskar å liggje rett ut og prøve og prøve... Til slutt blir det som regel bra! Men i dag var skogbotnen kald! Minus sju grader riv i nasen her inne i ein fuktig fjord!


Så alle saman; ha ein fin torsdagskveld! :)post signature

11 kommentarer:

Lise Dagrun sa...

Å - SÅ FLOTT!! Den dagen bildene dine kommer i bokform, skal jeg stille meg i kø og stå helt til jeg kommer fremst i køa! Og da vil jeg kjøpe to (minst) - ei til å bla i,den andre til pynt. VAKKERT!!

I morgen vil jeg ut en tur også, men det er nesten 18 kalde grader her, så det spørs om pekefingeren fryser fast til fotoapparatet...........

Bloggen din er blitt min adventskalender - jeg åpner den med like stor spenning hver dag, og blir sittende med et stort smil og et varmt hjerte etter å ha åpna! TAKK!

sigrid sa...

Du er så dyktig sjå detaljar... ;-)

Marianne sa...

Nydelige bilder, Elin.
Me like:o)

Ha en fin fin kveld.

Klemmer fra Marianne

Emmas Verden sa...

..fotograf er du Elin ;) berre å ta på deg oppdrag ;) nydelige naturbilder!!!
for et nydelig vær vi har nå..vi venter bare på den deilige snøen skal dale ned...da blir det ordentilig julestemning for meg :)
ha en fine kveld Elin!!
klem Anne***

charm design sa...

For noen utrolig vakre bilder du tar.Fikk virkelig ro i sjela av å titte på de.
Nydelig.........

Karin sa...

Vet du hva? Når jeg ser bildene dine så lever jeg meg så inn i det at jeg kjenner lukta av trær å skog å mose å jeg kjenner kulda å hører lyden fra en bekk å hører fuglene synge.. Det er som å være ute i naturen. Aldri slutt å ta bilder kjære du. Ha en fantastisk uke.

lisje astrid's husblogg sa...

FANTASTISK!!Kan tenke meg at det var ein mektig opplevelse!!
Nyter bida dine;)
Lita helsing til deg på bloggen min:)
Nattaklem:)

Kristine sa...

Fantastisk!

Stor klem

Mitt hvite hus sa...

For noen magiske bilder Elin... du må være den beste fotografen jeg kjenner....

jeg bare digger bildene dine ...man får en egen ro av de..og motivene dine går rett i hjerte mitt.... Ja jeg vet jeg har sagt det før men det blir nok ikke den siste heller... hi hihi...
fortsett å gi oss disse herlige bildene... men du ..ta på deg godt med klær ..slik at du ikke blir syk...
*masse klemmer Kerstin

minishabby sa...

Sukk...
Ord blir jo overflødige da, for alle skryter deg opp i skyene. Fantastisk som alltid.
Ellers så håper jeg at kroppen er snill med deg om dagen. Plutselig er jeg her litt igjen. Det går i hundre om dagen. Men etter helgen da skal jeg ta juletiden med ro. Gleder meg til det!
Ha en fin adventshelg Elin og ta bilder!
Stor Elinklem!!

Maliva`s verden sa...

Fantastiske vakre bilder du tar Elin...Kan jeg spørre hva slags kamera du har?tror ikke jeg har spurt om det tidligere...ønsker meg nemlig et nytt til jul. Fortsatt god kveld til deg fra Maliva