.

Hei! Dette er den gamle bloggen min! Viss du trykkjer på bildet til venstre med fjøra, kjem du til den nye bloggen min!!!

Velkommen! :)


This is my old blog. Push the picture with the feather at your left, to visit my new blog!

Welcome! :)onsdag 7. april 2010

Premie og 2 pokalar på ein dag!!! :)
I alle dagar... Først fann eg pakke i postkassa frå Idun. Eg har visst vunne hennar påske-giveaway?
4 nydelege eggeglas og ein flott gryteklut i kvitt og gult! Tusen Takk Idun! :) Og så finn eg to awardar her inne når eg kjem inn i draumeverda mi :) Tusen takk Anita og Kirsti!!! I dag visste dokke nok at eg trengde noko å smile for! Kjempekoseleg alt saman! Med awardane følgjer det ei oppmoding om å fortelje sju ting om seg sjølv. OK. Har gjort det før. Huskar ikkje heilt kva eg skreiv då? Her er fem om meg :)
1. Eg er nok litt hyper?
2. Eg er ei merkeleg blanding av surrehovud og perfeksjonist?
3. Eg skulle ynskje at eg kunne livnært meg som forfattar...
4. Men ved nærmare ettertanke hadde eg nok blitt sprø av det også...
5. Eg går mellom fem kilometer og ei mil fleire gongar i veka,
og kjenner at energien finns inni meg, dersom eg tenkjer positivt...

Siste månaden har eg ikkje klart å skape som eg vil her inne på bloggen. Der er mange årsaker til det. Tankane mine har vore andre stadar. Sånn er det av og til i livet. Men eg har ikkje bloggtørke, dersom nokon lurer. Eg har sett på blogginga som ein skjønn måte å leve ut draumar og fantasiar på. Eg har elska å ta alle bilda eg har delt med dokke. Likevel har eg vurdert å slette bloggen. Musikken er borte. Men kanskje er eg tilbake snart. Eg veit ikkje. Tusen takk til alle dokke som trufast les og kommenterar, trass i at ho som skulle glede dokke, ikkje har energi til det... Og ikkje rekk rundt til alle gode vener her inne. Setter UTRULEG stor pris på dokke alle! Og så forstår eg at stadig fleire som kjenner meg her i nærområdet, har funne fram til meg. Veldig kjekt at du smiler til meg på butikken, eller i barnehagen, og fortel at du set pris på bilda mine :) Eg er ikkje så god på å ta i mot skryt. Men eg blir glad... Bloggen har også opna opp dører mot verda, og jobbtilbod. Dette er eg også veldig takksam for. Eg oppfordrar andre til å leve ut draumane sine her inne, ein veit aldri kven som les om dei, eller kva tilbod som kan dukke opp. Neste skrittet for meg er å seie ja til intervju, å bli offisiell. Men eg har takka nei til no. Eg vil berre vere vesle meg.
Elin med alle draumane, og med alle gode, nye vener her inne.
 LOVE U ALL! :) 

Eg gjev awarden til den som vil ha han, og det er SÅ mange som fortener han her inne!
Reglar finn dokke inne hos Anita og Kirsti!


Ha ein fortsatt fin onsdag!


13 kommentarer:

sigrid sa...

Berre ein stor Klem på heilt vanleg onsdag :-)

Line fra huset på landet sa...

Men, å, kjære Elin..du trenger heller ikke å forklare, eller vise oss hele tiden, eller bekymre deg for at vi ikke synes det er nok det du gir. For du gir masse Elin. Kanskje mer enn du selv tror!

God klem fra Line

Lise Dagrun sa...

Helt enig med siste taler (Line)- og første (Sigrid). Behøver vel ikke si mer enn det -----
Vårklem fra meg!

Regina sa...

No forsvann orda mine nesten, Elin...Sender deg ein stråle av lys og varme tankar. Styrken du treng, har du i deg! Lytt til deg sjølv, og du vil vite kva som er rett for deg.
Våg å lukkast. Du er vel redd for å mislukkast? Om du tenkjer at alt som skjer er noko ein kan lære av og vekse på, så er ingen ting mislukka. Vi blir berre endå klokare menneske.

Eg trur du er både sterk og klok, med vilje og læreevne i overflod!

Om du er på blogg eller ei, eg vil alltid vere din ven, sjølv om vi ikkje kjenner kvarandre.

Varm klem, Regina

Randi sa...

Kjære Elin!

Eg har ikkje kjent deg så lenge, men har allerede lært meg å bli glad i deg og sida di. Du lid nok litt av det som mange av oss kvinner gjer, vi stiller for store krav til oss sjølv. Vi må nok verte litt flinkare til å berre vera til og ikkje skulle prestere så masse alltid.

Eg får masse ut av å besøka sida di, glede, inspirasjon, ettertanke og draumar. Ei fin blanding.
Du deler villig av deg sjølv og har masse å by på!

Takk for at du er den du er.
Og ta godt vare på draumane dine.

Varm klem frå lille meg

atinybitofheaven sa...

Kjære, søte Elin!!

Jeg sender deg masse gode klemmer og tanker og håper du finner energien som gjør blogging til gøy og "givende":-)

Du er god :-)
Klem

Idun.. sa...

Det var nok Give Away-premie som kom din veg ja ;) ville få den avgarde slik at du fekk den innan påske, så rakk ikkje ta bilete :p
Men du fekk den ikkje i tide heller ser eg. skjønar no at eg var VEL optimistisk på den biten :p

Men ang. blogginga di.. Om du ikkje har tid eller lyst eller ynskjer å prioritere innlegg i bloggen kvar dag, eller kvar veke, så gjer du ikkje det det. Og vi treng ingen grunn eller årsaking frå deg av den grunn! Det er nok som sagt over her at vi kvinner har ein tendens til å sette voldsomme krav til oss sjølve...

Eg vil nok sette uendeleg pris på deg om du så berre postar ein gong i året ;) *klem*

PS: låner biletet ditt eg ;)

Randi sa...

4U:

http://www.youtube.com/watch?v=KYcQDrgY6L0

AnneLavendel sa...

Jeg vil bare si at Randi tok ordene ut av min munn. Støtter alt hun skriver. Du vil bli savnet. Klem fra meg

verdens heldigste mamma sa...

Hei Elin :)

I dag når jeg leverte Robbin i barnehagen og kjørte derfra begynte jeg og tenke.. Tenke på de blogge jentene her inne. Hva driver Elin med tru? Hva gjør Ida ? Er Anette ferdig med bordet ?

Det er så utrolig rart og utrolig koselig!!!! Jeg tenker på deg og gleder meg med deg når du har det bra. Tenker på deg og ønsker deg bedre dager når du ikke har det bra.

Klem til deg fra meg !:)

Camilla Jin sa...

Takk for at du gir av deg selv, selv om det går i rykk og napp. Husk at det er viktig å sette seg selv først når energinivået er lavt. Ikke tenk på oss. Vi er her selv om det ikke kommer daglige oppdateringer fra deg!

Jeg er kjempeglad for at du har blitt min trofaste bloggvenn. Det er alltid så koselig å se at du har lagt igjen en hilsen hos meg. Jeg har også mange ganger tenkt at jeg bare burde slette bloggen min. Men får meg liksom ikke til å gjøre det..

Så får man bare la det rulle og gå så lenge man har ork til det. Og DU, Elin, du skaper de skjønneste, vakreste, herligste ting jeg noen gang har sett! Det er en fryd for både øye og sjel å komme innom drømmeverdenen din, enten det er nytt eller gammelt!

Jeg er kjempeglad for at du finnes, og for at jeg er din bloggvenn!

Takk igjen for at du deler!

Mange, varme klemmer fra camilla jin

Emmas Verden sa...

hei gode Elin :)
du e ofte i mine tanker..håper du tar vare på deg sjøl..vil deg alt det beste :)
jeg har jobba til 21 idag..fikk 2 paller med varer..så det var full utpakking..spennende ;)
snikkeren har vært her idag..tatt mål og snakka om påbygget..gleder meg til å begynne :) gravemaskina kjem lørdag ;)
sender en varm klem innover til deg...fra meg :)
Anne♥♥♥

Anette Willemine sa...

Hei min venn! Er bare innom hos deg for å si at selv om jeg har vært en skikkelig dårlig bloggevenninne i det siste, så tenker jeg likevel på deg. Skal prøve å få sendt deg en mail. Dagene strekker bare ikke til for tiden. Tror du skjønner hvorfor...

Ønsker deg gode og glade dager, gode Elin.
Klem fra din venninne
Anette Willemine