.

Hei! Dette er den gamle bloggen min! Viss du trykkjer på bildet til venstre med fjøra, kjem du til den nye bloggen min!!!

Velkommen! :)


This is my old blog. Push the picture with the feather at your left, to visit my new blog!

Welcome! :)tirsdag 23. mars 2010

REPRISE! INVITASJON TIL KINOPREMIERE SEX & THE CITY 2

Hei alle bloggedamer i nærheita av ÅLESUND! Eg har tidlegare prøvd meg på å invitere dokke med på kinopremieren til Sex & the City 2  i juni. Dette var vel ikkje det ein kan kalle overstrøymande og vellukka, så eg prøver igjen! Det blir sjølvsagt ein kveld for høge hælar, og høg glamfaktor. Kanskje kan vi gå ein tur på byen etterpå? Det er berre å kome med forslag! Vi må uansett prøve å få til ei liste over interesserte, så viss du legg att ei "påmelding" under her, kan eg lage ei oversikt. Eg skal dit uansett :) Men klart at det hadde vore kjekt å møte damene her inne  LIVE :) Du behøver ikkje å ha ein eigen blogg for å vere med! Tips gjerne vidare bloggarar du kjenner som kanskje vil vere med? Og til alle dokke som ikkje er i nærheita av Ålebyen; kanskje dokke kan gjere noko liknande i andre delar av landet? Utfordringa herved overlevert :) Eg linkar gjerne viss du tipsar meg om dette :)


NB! Skulle sjekke datoen no, og då er det ikkje premiere i Norge før i juni!

Ha ein fin tysdagskveld!9 kommentarer:

Monica sa...

Klart jeg er med :)

Ellemeller sa...

Eg har sagt det før og seier det igjen: Eg blir heilt klart med! Og eg tar med meg mellomste-søs og kanskje lillelavendel-søs òg:)

Dette blir stas!

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Så koselig det høres ut:)
eddaKLEMMER TIL ELIN MOR:)

Marianne sa...

E er med, men det har du vel fått med deg, hihi.

Superkoselig! Må gjer noko meir ut av denne kvelden. Klemmer

Heidi {FruFly} sa...

Skulle gjerne ha bodd rundt Ålesund da altså!!:) Klem Heidi

Beate sa...

jeg har innmari lyst. vet du når i mai?

Camilla Jin sa...

Skulle ønske jeg bodde i Ålesundsområdet nå! Kanskje jeg må ta turen i juni..? ;)

Veldig koselig at du arrangerer et sånt sosialt arrangement!

klem, camilla jin

Huset på terrassen sa...

Heisann og takk for koselig hilsen inne hos meg :) Den filmen skal jeg helt klart se, bor desverre ikke i Ålesund men får samle noen jenter her i Kr.sand og få gjort en skikkelig "girls-night-out" ut av det som du sier, GO ide :) Ha en super onsdag! Klem Linda

Line fra huset på landet sa...

Det hadde jeg absolutt gjort, dersom jeg hadde bodd nooooe nærmere deg Elin. Dette er jo ikke til å miste. Men jeg må melde pass. Litt pga hjemmesituasjonen også..kan ikke bare stikke av herfra med syk datter ;(

Men jeg er heeelt sikker på at du og en av damene som melder sin interesser her vil få en KNALLtur, og jeg gleder meg allerede til å se og høre om den ??!

God klem,Line