.

Hei! Dette er den gamle bloggen min! Viss du trykkjer på bildet til venstre med fjøra, kjem du til den nye bloggen min!!!

Velkommen! :)


This is my old blog. Push the picture with the feather at your left, to visit my new blog!

Welcome! :)fredag 26. februar 2010

Verdens lengste husvask...

Det blir det, når eg er i dagens modus. Eigentleg ikkje innstilt på å vaske. Heller gjere alt mogeleg anna. Og så er det så fint ute! Ein skulle no vore ute og gått tur... Og så er det mykje som må flyttast på. Kanskje hagemøblane skal få sleppe ut att i hagestova? Ikkje lenge til sesongåpning! Trur eg... Og så hadde eg gløymt at dei ikkje går ut gjennom vaskeromsdøra... Ja der stod dei to stolane fint. Midt på kjøkkengolvet... Og alle krefter gjekk med til å få dei akkurat dit. Og dei andre i familien er ganske uinteresserte i kva eg styrar med. Heldige dei. Men kva skal folk sitje på inne på stova, viss det skulle vise seg at veldig mange treng sitjeplass? Benken. Den som vi brukar ute om sommaren. Og den klarar eg å bere inn FRÅ hagestova. Litt styr å få han rund hagemøblane på kjøkkenet. Uff. Eit siste krafttak.Og eg får stabla dei utanfor utgangsdøra. Er eg skikkeleg heldig no, blir dei fulle av kattepiss... Døra vår er nemleg ein fin plass å markere territorium på. Og med varmepumpa rett innanfor, blir heile huset fullt av denne herlege stanken. No sitt eg her og ventar på mannen som reiste for å handle for evigheiter sidan. Ungane har også fordufta. Eg er sikker på at dei tek seg god tid, i håp om å sleppe å hjelpe meg å få på plass alt mogeleg. Kanskje har Mc Dreamy vore her, og snudd, når han oppdaga hagemøblane som eg stabla i høgda utanfor huset? Beste som finns då, er å setje seg ned i ein stol, og studere dagens bilder. Og flire litt av alt styr eg lagar. Og sånn vart dette innlegget til. Med litt frustrasjon, men etter kvart berre eit stort smil. Eg er jammen ein travel type, stakkars medsambuarar!Men reint vart det, og ryddig :) Og då er alt berre velstand!
Nyt fredagen folkens!


19 kommentarer:

Dronning Maud sa...

Ha en alldeles god kveld elin:)

KIRSTIS VERDEN sa...

Hei. Typisk kvinnfolk ville mannen min sagt. Og ja jeg er litt sånn jeg også,finner på alt mulig når jeg skal vaske og plutselig er alt snudd opp ned og flyttet på. Det har vært enklere å ha vært mann når de en gang skal vaske, for da bare vasker de.(en ting av gangen)
Kos deg i det nyvaska huset ditt.....Kirsti

sologbolig sa...

Ja, sonn kan det gå. Håpar du fekk hjelp av mannen. Eg hadde ein ommøbeleringside har ein dag, brukar å få det når eg har det som travelt ..... det var jo lite vellykka...og sidan den dag har stova vert litt kaotisk..... men nå har eg vinterferie fra i dag av ...så kanskje eg får orndna ting då ! Tusen takk for mange koselige helsingar inne hos meg. Ønsker deg ei god helg.

Magnys Lille Krinkelkrok sa...

tviler ikke på at det ble rent... flinke du!
fine bilder igjen...
klem, magny

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

He he som du driver på...ja tenker de sto bort i veien og spionerte på deg...og passet på at du var ferdig når de kom he he he
Nå må du ha deg inn til meg og se på soveromsmøblementet:):)
Nå nyter jeg et glass vin:)
Klemmer ivei over the hils:)

Anita S Home and Wine sa...

For en jobb du har gjort, kjenner godt til disse "alene"prosjektene jeg også - så får vi håpe våren er rundt hjørnet :-)
klem anita s

LykkeLise sa...

Tusen ♥ lig takk vennen:)

Fødselen gikk fort og greit, men godt at det er over:) Nå er dt bare kos, og jeg er så lykkelig. Bare sitter å ser på henne og koser, koser, koser ♥
Ikke lett å få tid til blogging midt i ammetåka;P men håper d blir litt:)

Masse fint jeg har gått glipp av hos deg ser jeg;)

Klem fra Lise ♥

AnneLavendel sa...

Tror det er mange som nikke gjenkjennende til det du beskriver :) Jeg kjenner meg i allefall veldig godt igjen :)

mi-rachel sa...

så fin blogg.
kanskje jeg kan linke deg til?

og takk for kjekk kommentar ang gledelig:)

Landlige Hjem sa...

Hi hi, ja det er noe kjent med det du bskriver her Elin :)
Selv har jeg måkt frem hagebenken i dag i håp om at det skal bli litt sol!
Herlige bilder!
Nyt kvelden med duften av nyvasket hus :)

Goklem Anki

Miss Mette sa...

Kjenner meg godt igjen av det du skrev... Titter innom for å ønske deg en riktig fin helg. Her hos meg blir det litt baking i helga tror jeg - må se litt på formen. Tor jeg skal prøve meg på en sjokoladekake.. Nydelige flotte bilder du viser - som vanlig - kan jeg spørre hva slags gulv du har? Klem fra Mette

mammalykkelig sa...

Både jeg og mannen blir litt oppgitte av alt som står på hodet der og da når man har store planer... Hehe. Men det blir jo bra til slutt og det er moro med forandring :)

Nyt helga i rent og pent hus :)

:) Ann K

jordbærpiken sa...

Hehehe, nå måtte jeg bare le! Kjenner meg sånn igjen! Både inspirasjonen som kommer som kastet på en slik at man bare MÅ rydde eller sortere eller flytte på ting, og som forsvinner like fort som den kom. Og mannen som bruker en EVIGHET på butikken! Er det mulig liksom? :) Du er flink til å skrive.

Nydelige bilder fra et nydelig hjem! Takk for gode ord hos meg. Klem!

Landlige Hjem sa...

Så god du er, takk det samme lille venn! :)

ANETTESHUS.COM sa...

Så vakre bilder, Elin!!

Ha en riktig fin helg!

Klem klem
Anette:)

naturglede sa...

Blir i godt humør av å komme inn her.Ser på bilder av vakre ting, gutterommet, dikt og vakre ord. Koselig! Ha en flott lørdag.Klemsiklem:)

Masy sa...

-så utrolig lekkert tregulv. hvordan er dette behandlet? setter pris på svar :)
riktig god helg!
mvh
masy

Maliva`s verden sa...

Ja nå kan jeg kjenne duften av grønnsåpe helt hit..hi-hi. Er det ikke en god følelse?
Nå har jeg endelig fått tid til litt blogging igjen, og en av favorittene er jo din blogg. Så nå har jeg kost meg her inne en stund. Elsker både bildene dine, og ikke minst stilen. Du har det såååååå fint. Nyt dagen min venn..Klem fra Maliva i snøhulen sin. GJESP!

Anonym sa...

God helg Elin.
Therese K