.

Hei! Dette er den gamle bloggen min! Viss du trykkjer på bildet til venstre med fjøra, kjem du til den nye bloggen min!!!

Velkommen! :)


This is my old blog. Push the picture with the feather at your left, to visit my new blog!

Welcome! :)lørdag 23. januar 2010

Ei helsing til min kjære...

Eg trur teksten på refrenget i songen "You drive me crazy" med Shakin Stevens, helst passar til å beskrive det min kjære føler, når eg setter i gang med målingsprosjekt utover kjøkkengolvet, eller bruker kappsaga etter klokka ett natta... Så dette får vere eit innlegg til ære for alle dei som har kreative samboarar, og held ut med deira impulsivitet, og fråverande nikking på kveldstid, med hovudet godt nede i tastaturet! ;)
Takk for at du held ut med meg, kjære! Det kan neimen ikkje vere lett alltid! Sangen ligg på spelelista mi...NB! Det finns sterke fargar i draumeverda mi!

GOD HELG! :)7 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

Ja de trenger litt oppmerksomhet de også... flott innlegg

ønsker deg en fin helg...

klem Kerstin

Lycheli sa...

Hahahahaha:) Alltid humor inne hos deg og det liker jeg! På tide at jeg legger igjen et spor nå - du viser jo frem så utrolig mye fint og så ble jeg så glad over meldingen din om at ting kan være på gang!!! Så utrolig spennende Elin, håper en av draumene går i oppfyllelse ;) Må si jeg ble meeeget nysgjerrig da over hva som har surret rundt i hodet ditt og nå endelig kanskje får gehør - så du må GJERNE dele det med meg om du har lyst :) Hihi:) Det er journalisten, terapeuten og venninnen i meg som bare ikke kan la være å grave etter informasjon når jeg skjønner at det er noe interessant på gang ;) Uansett - håper det går strålende og at jeg får et lite innblikk når tiden er inne for å dele med verden:)

Klem Lycheli

Emmas Verden sa...

;)

..har noen minner fra den tida denne sangen var hot ;) hmmmm..begynner å dra litt på åra ;)

det e godt at vi har sånne kjekke snille karer som ikke lager noe styr om vi er litt fraværende...eller som min kjære som lager ting jeg gjerne vil ha ;)

ønsker dere ei flott helg Elin..kos dåkke!!!!
varm og god klem fra meg til deg ;)
Anne♥♥♥

Beate sa...

hi, hi... så søtt innlegg! ja det er viktig å huske på mannfolka også... det kan jo ikke være bare lett når fruene blir for handy heller...

JEG synes det er herlig med damer som tør å gjøre ting selv!

ønsker deg en herlig lørdag Elin!

klem Beate

My home is my Castle - by Kari sa...

Herlig :))
Ja de trenger litt oppmerksomhet disse mennene og hihi. Kjente meg veldig godt igjen i det du skrev ;)

Ha en fin helg
Klem,Kari

Linneas mamma sa...

Hihihi, for et herlig innlegg!!! Ja, dei treng litt oppmerksomheit disse mannfolka ja.. Så helde ut med våre sprø innfall.. Kuult bilde forresten :) Klem

Ellemeller sa...

Flott bilete!
Eg har òg ein slik mann, som hovudristande godtek allverdens slags rare lydsatte tankar og alt eg planlegg. Eg er nemleg ei tolmodsprøve av dimensjonar;)