.

Hei! Dette er den gamle bloggen min! Viss du trykkjer på bildet til venstre med fjøra, kjem du til den nye bloggen min!!!

Velkommen! :)


This is my old blog. Push the picture with the feather at your left, to visit my new blog!

Welcome! :)lørdag 5. desember 2009

Husvask...

Då var laurdagen her igjen. Og endeleg er huset nyvaska. Min kjære hjalp meg i går, eg kan ikkje seie at det er yndlingsoppgåva mi, når ryggen ikkje er i slag. Men eg vil heller ikkje pynte, viss eg ikkje har fått vaska først! Men no har her skjedd saker og ting. Julegardina er klare, det er dei same som før, eg har berre festa zinkhjerter med julesløyfer på dei :) Stadig meir av julepynten finn vegen ned i fat og skåler. Eg er som kjent veldig svak for zink, og synes det er fint saman med sølv og kvitt. Men litt raudt er her også. Den vesle settekassa har fått plass i kjøkkenvinduet, med sandkakeformer, kremmarhus i hønsenetting, og små søte kjertelys. Ei gamal tråsnelle hadde også lyst å vise seg fram der. Alle andre gardin i hovedetasjen er av lin, og eg synes dette stoffet er fint til andre naturfargar. Dette er basisen i mi julepynting, som også ber preg av kongler frå lerk, gran og furu. Eg fekk ein spennande pakke i går frå "A mouse in a house", med metallsjablongar :) Desse var hyltøffe! Har allereie sett dei opp over ovnen. Etter kvart skal dei brukast både til det eine og det andre. Ellers er det kjekt at så mange allereie har meldt seg på GiveAwayen min! :) Viss du enno ikkje har meldt deg på, er det berre å leggje inn ein kommentar HER. Trekninga er ikkje før julaften.


Ha ein fortryllande laurdag! :)
post signature

5 kommentarer:

Kristin sa...

Hei!
Så fin blogg du har:-)
Ha en fin lørdag
Kristin

Karin sa...

Så fine bilder å masse fine detaljer i heimen din. Godt med nyvaska hus. Syns vi er riktig så flinke jeg i disse førjulstider,med vonde rygger å armer å ben :-) Ha en fantastisk helg. Klem fra meg

Karin sa...

Og nå ble jeg litt lei meg,for jeg leste det forrige innlegget ditt med giveawayen din,den knaggrekka var superskjønne. Får bli med på neste konkurranse jeg da.

Anonym sa...

så utrolig fin blogg du har:)denne vil jeg gjerne følge videre:)klem

Ingunn sa...

Så nydelige bilder du viser. Takk for kommentar hos meg. Så fant jeg deg.

Ha en fin uke.